Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• RM77 zablokował(a), podpiął/eła i odpiął/ęła ten temat
Opublikowano

z racji terminu, w tym roku zlot odpuszczamy.

9 dni majówki zaplanowaliśmy nad naszym pięknym polskim morzem.

Dobrej zabawy!

Opublikowano
18 godzin temu, ReniaLuki napisał:
Witam jesteśmy tu nowi więc nie wiemy nic na temat zlotu .chciała bym się dowiedzieć gdzie kiedy itd.. proszę o odpowiedź. Pozdrawiam

XXIII Zlot Karawaning.pl

Opublikowano
Witajcie 
W tym temacie prowadzimy wszystkie rozmowy dotyczące XXIII zlotu
Czy te 35 zł za dobę jest tylko dla nas na czas zlotu? Czy gdybyśmy chcieli przyjechać wcześniej i wyjechać później też możemy liczyć na wspomnianą cenę?

Nie ważne gdzie, byle z uśmiechem ;-)

Opublikowano
Czy te 35 zł za dobę jest tylko dla nas na czas zlotu? Czy gdybyśmy chcieli przyjechać wcześniej i wyjechać później też możemy liczyć na wspomnianą cenę?

Nie ważne gdzie, byle z uśmiechem ;-)

Oczywiście cena 35 złotych jest cena stałą

Wysłane z mojego SGP771 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mam maszt, pawilon i flagi zlotowe. Zabiorę to z sobą do Imielina. Czy ktoś z organizatorów majowego zlotu tam będzie? Bo ja się tam nie wybieram.

Opublikowano
W dniu 5.02.2018 o 13:04, S&A napisał:

z racji terminu, w tym roku zlot odpuszczamy.

9 dni majówki zaplanowaliśmy nad naszym pięknym polskim morzem.

Dobrej zabawy!

Nad morze przyczepką ? Gdzie jeżeli to nie tajemnica ?

Opublikowano
Mam maszt, pawilon i flagi zlotowe. Zabiorę to z sobą do Imielina. Czy ktoś z organizatorów majowego zlotu tam będzie? Bo ja się tam nie wybieram.
Adam, gdzie to? Kiedy?
Opublikowano

Witam. Czy przy okazji zlotu będzie można zakupić jakieś gadżety klubowe tj. koszulki,bluzy itp. 

Opublikowano
Hej
A jak budowa nowych łazienek?  
Zdąży Sikora do maja ? 

Da radę, prace posuwają się bardzo dobrze

Rafal Wosik