Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej

proszę o wpisanie tutaj miejsc gdzie byliście na węgrzech na basenach - piszcie o tych które wam się podobały

ja wyruszam w niedziele w nocy i nie zabrdzo wiem gdzie dokładnie jechać

jedziemy 2+2 przyczym córki są w wieku 2 i 5 lat więc chcą sie dobrze bawić

co polecacie

hajduszo jest fajne bo jest park wodny przy basenach - polecacie camping Termal

Bogacs - są baseny ale parku ze zjeżdżalniami nie widziałem

Hegyko - też są baseny

eger - wygląda na zdjęciach ciekawie

co jeszcze polecacie

może jakieś strony gdzie można poczytać

mnie interesuja szczególnie wschodnie węgry - tu mam bliżej :piwko:

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam,

W piątek wróciliśmy z 12 dniowego pobytu w Bogacs. Nasza rodzinka to 2+2(1 rok+5lat), było super. Kemping Termal mogę polecić z czystym sercem.Ceny za pobyt 10 dniowy to 70 tyś. Ft. Wstep na baseny jak chcesz, całodobowo. Toalety sprzątane na bieżąco, dostępna kuchnia, plac zabaw, prysznice itp. Było super :piwko:

Opublikowano

Witam Na Węgry jeżdze od kilkunastu lat byłem w wielu miejscowościach ale uważam że jedna z najlepszych to Guyla ok. 80 km na południe od Hajduszo baseny w pięknym kilku hektarowym parku jest miejsce dla małych dzieci baseniki z wieloma atrakcjami baseny też przepięknie położone w pobliżu zamek stare miasto nie daleko niewielki camping, z tyłu za zamkiem wiekszy połozony ok.1 km od basenów a przede wszystkim spokój Polaków jak na lekarstwo nie tak jak w Hajduszo w knajpkach nie czeka się ażeby ktoś zwolnił miejsce a i ceny bardzo przestępne

Opublikowano

witam

polecam także buk - około 40 km na pólnoc od szombately

baseny w cenie kampingu

mała miejscowość - bardzo spokojna

a blisko na zwiedzanie - np. bratisława / wiedeń

bardzo symapatycznie ( ale baseny nie są w cenie kampingu -chociaż w bezpośrednim sąsiedztwie) jest w Zalakaros ( bardzo przyjemny ustronny kamping ) a także w szeged

cena kampingu + baseny jest porównywalna z ceną na kampingu z basenami , ale oczywiście brak swobodnego przemieszczania się.

pozdrawiam

Opublikowano

Wreszcie :ok: nadszedł ten dzień:

13.VIII.2008 o godzinie 18:00 WYJAZD :]

- Węgry kierunek Bogacs później

- Chrwacja jeziora pletwickie

- Południowa Dalmacja rejon split - Dubrownik

Rodzinka 2 + Dwójka dzieci 7 i 4 latka. Jeżeli się ktoś wybiera to zapraszam bedzie raźniej.

Mój zestaw to Hobby 535 oraz Mercedes czerwony kombi 124 300 TD. Niestety nie mam jeszcze naklejek ani flaki z forum.

Wszystkim życzę udanego urlopu a jak wrócę oczywiście podzielę się swoją opinią :]

Opublikowano

byliśmy

ceny chore bilet familijny na 4 osoby 5200 forintów - tyko za 3 godziny jak chcielismy 6 to nam policzyli prawie 10 tys forintów

jaskinie fajne ale na max 3 godziny potem się dzieci zaczeły nudzić

ogólnie nie polecam na dłużej ale jako jedno dniowy wypad żeby to zobaczyć

Opublikowano

camper4x4 musimy umówić się na rewanż w kosza :ok: Jak się wam podobało w Bogacs-u ?