Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A my wylądowaliśmy dzisiaj w Karwi na kempingu Tramp i jest fantastycznie! Byłam również na Błękitnej Lagunie i przez płot na Elektryku. Ale Tramp jest zdecydowanie najfajniejszy. Domowa atmosfera, bardzo mili właściciele, do plaży jakieś 50 metrów przez las. Oczywiście kemping zamknięty bez parkingu, na terenie jest jeszcze dom z apartamentami. Pogoda świetna więc tylko odpoczywać.

Zdjęcia zamieszczę w ciągu kilku dni :-]

Pozdrawiam słonecznie i plażowo!

Opublikowano

O widze Olga, że wylądowałaś na mierzeji tylko, że Helskiej. Pozdrawiam i życze udanego wypoczynku.

Opublikowano

Kapete :-] ale my planujemy na mierzeję dotrzeć za kilka dni, wcześniej zawadzając jeszcze o jakieś miejsce :) No zobaczymy :)

Dziękuję bardzo, słońce grzeje bardzo i ciepło na plaży jak w piekarniku :-]

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Jeżeli ktoś się wybiera do Karwi uprzedzam, że mimo roku 2009 kempingi sztuk trzy działają od 1 lipca :hop1: wcześniej zarito na zimu!

W takim razie zostaje nam Gallus w Krynicy lub Ambre w Łebie chociaż ani tu ani tu nikt nie odbiera i zaczynam mieć czarne myśli!!! Ale można sobie w Polsce poszaleć z przyczepą, no istna rozpusta kempingowa .......

Opublikowano
Ale można sobie w Polsce poszaleć z przyczepą, no istna rozpusta kempingowa .......

Pamiętam że tomekk kiedyś w czerwcu siedział w Chłapowie na Klifie :hop1:.

Filip też opisywał kemping Wiking który był otwarty w majówkę :-]

Opublikowano

W Chłapowie odpada bo dla nas za ciasno i za blisko głównej drogi. My ludzie z lasu i minimum spokoju jest konieczne :hop1: W Chałupach spędziłam całe lata studenckie na deskach i z tego co mnie pamięć nie myli, dość młoda załoga tam przyjeżdżała i obawiam się, że mają oni inne oczekiwania co do kempingu i wzajemnych zachowań niż my teraz z dzieckiem. Zresztą też kemping przy głównej drodze bo inaczej się nie da.

Ale Wiking wygląda super, my chcemy jutro wyjechać, więc na cito będę rano dzwonić. Serdeczne dzięki!!!!

----

Właśnie sprawdziłam, że Wiking jest od nas 700 km i lekko spuchłam na myśl o takiej trasie z małym dzieckiem wrośniętym w fotelik ... musiałabym minimum trasę na dwa dni podzielić, och jej, nie ma łatwo!

• 2 lata później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Pole Namiotowe TRAMP

ul. Wojska Polskiego

84-105 Karwia

tel. (0-58) 674 70 99,

Znalazłem namiary na ten kemping nie byłem tam ale jestem ciekawy opinii na jego temat lub jakiegoś innego w Karwi  jest tam naprawdę super plaża i nie jest tłoczno   

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Niedługo miną cztery lata, a fotek nie ma :(

A szkoda bo interesuje mnie to miejsce.

No troszke sie schodzi z wywolaniem zdjec ;)))