Skocz do zawartości

POMARAńCZOWE

Luksiak

Rekomendowane odpowiedzi

witam bardzo serdeczni

jestem super nowym posiadaczem przyczepy :)

Nasz rodzinny pierwszy wyjazd planuje na Pomarańczowe Władysławowo Chłapowo

co myślicie o tym wyborze

jadę z żonką w ciąży :):) i córką 8 letnią

pozdrawiam Marcin

Witam !

Powitać serdecznie ! :) Krajana

Kemping dosyć wypaśnie wyglądał, ale ja zajrzałem do położonego obok Klif, który ma trochę gorszy standard, ale jaka była wtedy cena (3 lata temu - 35 zł. za 4 osoby + za prysznic osobno) !. Na pomarańczowym wyglądało trochę jakby na patelni. Zresztą przy tej ulicy są przynajmniej 4 kemping, więc wystarczy się na chwilę z boku zatrzymać i przespacerować. Pomarańczowy jest pierwszy jadąc od strony Władka. Na pewno coś wybierzesz, jeśli chodzi o wybrzeże klifowe to jest piękne. Dbaj, żeby tylko żonka nie biegała za dużo z góry na dół ! Życzę dużo zdrowia i wspaniałego wypoczynku, szczególnie dla przyszłej Mamy i dla Nowego Potomka.

Pozdrawiam.

Pomarańczowe jest ok ,jeśli Lubisz ciszę to Znajdz miejsce jak najbliżej morza.Głośne imprezy do późnej nocy w barze,dużo ludzi z miasta.Ale jest ochrona i nikt obcy na pole nie wejdzie.Jak dla mnie za wysoki klif (te schody),jak napoje i gorąco wymęczy to ciężko wejść. :)

Witaj Marcinie z luksusowej budy. Z czystym sumieniem polecamy kemping pomarańczowe.Własnie stamtąd wróciliśmy. Właściciele- młodzi bardzo sympatyczni ludzie.Widok cudowny, rankiem gdy otwiera się oczy widać pięknie morze.Mariuszjank wspominał, że na kempingu jest głośno, owszem są codziennie koncerty, ale o 22-giej się kończą i potem jest cisza nocna i naprawdę nie są one uciązliwe.My byliśmy z 6 miesięcznym dzieckiem, więc też ważny był dla nas ten spokój.

Jeśli chodzi o klif, to owszem jest wysoki , ale w odległości ok.200 metrów jest łagodne betonowe zejście, gdzie mozna zjechać nawet wózeczkiem a to zejście ze schodami o którym wspomina janusz nie jest jedyne i chyba jest nawet dalej od kempingu niz to łagodne.

Ogólnie gorąco polecamy , chyba najfajniejszy kemping , na jakim byliśmy /klimat i w ogóle/

My na pewno tam wrócimy.Jedyny minus - za mało pryszniców i lusterek w toaletach.

Pozdrawiamy.

witam

Wielkie dzięki za wszystkie informacje dotyczące Pomarańczowego.

Postanowione :) JEDZIEMY TAM :)

mam tylko jeszcze pytanko

1) Jak jest z prądem ( bo jestem totalnym nowicjuszem i brak mi doświadczenia) - ile metrowy przedłużacz powinienem tam zabrać

2) czytałem ze maja WI -FI czy trzeba płacić dodatkowo czy jest za FREE

pozdrawiamy - MY członkowie luksusowej_budy

A więc odpowiadam, co do kabelka, to wystarczy 15-20 metrowy, a co do WI -FI , to jest bezpłatne, ale tylko w określonej strefie przy recepcji, można sobie usiąść np. przy stoliczkach przy barze i korzystać.Jak działa, to nie wiem, bo miałam swój internet bezprzewodowy.

Pozdrawiamy :):):)