Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukałem na naszym forum opini na temat tego campingu jeśli ktoś już tam 

zawitał i spędził pare dni niech podzieli się swoimi wrażeniami,spostrzeżeniami.

Pozdrawiam

Opublikowano

Stronke odwiedziłem cemping wygląda rewelacyjnie ale nie wszystko złoto co się świci.

Będe cierpliwie czekał aż ktoś opisze swe wrażenia z pobytu.

Pozdr

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Postaram się odwiedzić wiosną i zdać relację :) 

Jak czytam na stronie, to oni jeszcze się rozbudowują. Obawiam się czy podczas pobytu na campingu nie będą nam przeszkadzały imprezy typu wesele w restauracji bo przecież po to buduje się takie obiekty. Nie wiem jak to wygląda na miejscu, czas pokaże

Opublikowano

Ze zdjec bardzo to wyglada sympatycznie i ceny rowniez, trzeba by sie wybrac w jakis letni weekendzik:)

Obiekt fajny, ale w sezonie letnim to tam jest "milion" ludzi czyli nie tak sympatycznie,  a cena 81zł za kampera i 2 osoby  też mało sympatyczna

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Właśnie jestem na zlocie klubu Brzeźnica organizowanym na campingu Molo . jutro dodam kilka zdjęć ale mogę z czystym sumieniem polecić ten ośrodek. Naprawdę rewelacja

Opublikowano

Czekamy z niecierpliwością na fotki pogoda wam dopisała superanco aż pozazdrościć  :] .

Zlot zapewne okazał się udany.

Pozdrawiamy :]

Opublikowano

Zgodnie z obietnicą dodaje kilka zdjęć. Niestety na razie wersja okrojona gdyż tylko z telefonu. Jak mi się uda ściągnąć z aparatu to dodam ich więcej. Ośrodek jest nowy i wciąż się rozbudowuje. Wszystko jest nowe i pachnące. Pole wchodzi w skład całego kompleksu MOLO w skład czego wchodzi restauracja z pysznym jedzeniem, lodowisko, klub wraz z bilardem, baseny, no i w maju oddany do użytku ma zostać hotel w którym jest basen kryty oraz spa . do okoła jeziora przepiękna ścieżka spacerowa na której można pojeździć na rolkach, rowerze czy po prostu pospacerować . na jeziorze można popływać na rowerkach wodnych które mogę polecic. My uczestniczyliśmy w zlocie więc gości na polu trochę było. Gdyby ktoś miał ochotę to 20-22.05.2016 na terenie ośrodka organizowany jest ogólnopolski Zlot karawaningowy organizowany przez klub pzm Brzeznica.

post-20091-0-63362700-1459786860_thumb.jpg

post-20091-0-20136400-1459786904_thumb.jpg

post-20091-0-03732000-1459786926_thumb.jpg

post-20091-0-96298100-1459786992_thumb.jpg

post-20091-0-88401800-1459787016_thumb.jpg

post-20091-0-48037000-1459787030_thumb.jpg

post-20091-0-29444100-1459787055_thumb.jpg

Opublikowano

Daleko z żoną nie mamy tak więc w któryś słoneczny weekendzik  na pewno wpadniemy,obiekt godny uwagi widać że właściciel postawił na jakość i komfort wypoczywających za pewne tanio nie będzie :hmm:  ale jak to mówią coś za coś.

Pozdrawiamy   :]

Opublikowano

Daleko z żoną nie mamy tak więc w któryś słoneczny weekendzik  na pewno wpadniemy,obiekt godny uwagi widać że właściciel postawił na jakość i komfort wypoczywających za pewne tanio nie będzie :hmm:  ale jak to mówią coś za coś.

Pozdrawiamy   :]

Cennik dostępny na stronie

http://camping-molo.pl/

Opublikowano

to i ja zapytam o pobyt w Osieku. Konkretnie chodzi mi o ciszę nocną. Czy załóżmy po godzinie 20-tej jest już tam względnie cicho i spokojnie czy przykładowo w restauracji organizowane są przyjęcia, imprezy przez weekend czy też dyskoteki ? Rozważam wizytę jeszcze w kwietniu, bliżej końca miesiąca, ale 1 mały człowiek na pokładzie zamiast spać nasłuchuje okolicznych dźwięków i nie chciałbym trafić na środek jakiejś imprezy :)

Opublikowano

Jeśli chodzi o ciszę to podczas naszego pobytu był akurat Zlot więc w sobote do ok godz 23.00 siedzieliśmy przy ognisku więc na pewno za cicho nie było. Natomiast restauracja i klub są na tyle oddalone od pola że pomimo dyskoteki w klubie ( w której my nie uczestniczyliśmy)to nawet o niej nie wiedzieliśmy. kiedy ognisko zgasło zrobiło się zupełnie cicho. Część uczestników przenislo się wtedy do klubu ale tak jak pisałam na polu było cicho jak na pustkowiu.

Jeśli chodzi o restauracje to nie wiem czy organizowane są tam wesela lub inne imprezy jednak jest ona jeszcze dalej oddalona od kempingu niż hotel z klubem więc ewentualne dźwięki na pewno nie będą dochodziły.

Opublikowano

Jeśli chodzi o ciszę to podczas naszego pobytu był akurat Zlot więc w sobote do ok godz 23.00 siedzieliśmy przy ognisku więc na pewno za cicho nie było. Natomiast restauracja i klub są na tyle oddalone od pola że pomimo dyskoteki w klubie ( w której my nie uczestniczyliśmy)to nawet o niej nie wiedzieliśmy. kiedy ognisko zgasło zrobiło się zupełnie cicho. Część uczestników przenislo się wtedy do klubu ale tak jak pisałam na polu było cicho jak na pustkowiu.

Jeśli chodzi o restauracje to nie wiem czy organizowane są tam wesela lub inne imprezy jednak jest ona jeszcze dalej oddalona od kempingu niż hotel z klubem więc ewentualne dźwięki na pewno nie będą dochodziły.

cenna informacja :) dzięki