Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć,

Dość niedawno podjęliśmy z Żonką decyzję o zakupie pierwszej przyczepy.

Poczytałem dużo, na tym forum i na innych stronach w necie i przygotowałem 3 oferty które spełniają nasze kryteria.

Wystarczająco mocne auto mamy, przyczepa ma być do 10k PLN, mieć miejsca do spania dla 4 osób, ale w max kompaktowym wydaniu - zależy nam na mobilności. Ponadto chcielibyśmy mieć prysznic.

https://www.otomoto.pl/oferta/avondale-lekka-przyczepa-4-os-ID6yTmSZ.html#xtor=SEC-8

http://allegro.pl/przyczepa-kempingowa-sprite-super-lekka-4-os-1993-i6755902512.html#thumb/1

http://allegro.pl/dethleffs-new-line-3-sypialnie-super-cena-i6819618448.html#thumb/4

Spójrzcie proszę i czekamy na opinie.

Pozdrawiam,

Adam

PS
Tak, wiem że 2 z nich to angielki....

Edytowane przez S&A (wyświetl historię edycji)
  • Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Przeczytałeś dużo a dwie pierwsze to angielki.

Ja bym się nie pchał w kierunek angielski w ogóle, bo szansa że trafisz na dobrą sztukę jest minimalna

Edytowane przez jacek00 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Zwiększ budżet o 5 tysi to może coś sensownego znajdziedzsz po sezonie. Teraz i w takich pieniążkach jakimi dysponujesz będzie Ci bardzo ciężko.

Opublikowano

Z tych co podałeś jedyna sensowna wydaje się być ta ostatnia-dethleffs

Leży na glebie...

Opublikowano

Mój poprzedni Buerstner też leżał na glebie, co po wymianie wałków gumowych też się nie zmieniło

Opublikowano

Jak leży ? Chodzi o niski prześwit między ziemią na przyczepą?

nie do końca... musisz sprawdzić czy rama sie oparła już całkowicie na elementach osi.... bo wtedy jedynym elementem amortyzującym będzie opona... i wszystkie wibracje i nierówności będą oddziaływać na konstrukcje przyczepy.

Opublikowano

nie do końca... musisz sprawdzić czy rama sie oparła już całkowicie na elementach osi.... bo wtedy jedynym elementem amortyzującym będzie opona... i wszystkie wibracje i nierówności będą oddziaływać na konstrukcje przyczepy.

a jeżeli sie oparła to jak to naprawić .... pytam tak z ciekawości, bo moze sie przydac :)

Opublikowano

Regeneracja-jeśli oś alko to wymiana gum 3 szt na stronę, a jak knott to albo 4 szt albo element sprężynujący pęknięty. Patrząc na budkę to raczej oś alko w niej jest