konik500 Posted May 10, 2017 Czesc namierzylem w necie przyczepe ktora mi sie podoba. bedzie to moja pierwsza przyczepa chcial bym zebyscie sie wypowiedzieli na temat mojego znaleziska udostepnie dwa linki czy cena jest adekwatna do ponizzszych modeli i jak wam sie podoba egzemplaz https://autoplius.lt/skelbimai/swift-utopia-prikabinami-nameliai-5644661.html https://autoplius.lt/skelbimai/kita-sterling-eclles-topaz-prikabinami-nameliai-5504699.html obie sa na litwie chce sobie zrobic mala wycieczke Quote Share this post Link to post Share on other sites
maarec Posted May 10, 2017 a gdzie ta wymarzona sztuka stoi ? w Polsce czy trzeba jechać pół Europy weryfikować czy akurat ta angielka zgniła ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
konik500 Posted May 10, 2017 stoi na litwie mam dokladnie 500 kilometrow Quote Share this post Link to post Share on other sites
OlekOla Posted May 10, 2017 witam angielka nawet w nazwie utopia Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cezarr Posted May 10, 2017 Ładna mi się podoba, tylko żeby z pieczarkami nie sprzedawali Quote Share this post Link to post Share on other sites
polo63 Posted May 11, 2017 (edited) ze zdjęć nie mam zastrzeżeń a i masy by pasowały wg mnie. Edited May 11, 2017 by polo63 (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cytrus Posted May 11, 2017 niestety większość angielek jest zgniła, ale zdarzają się "perełki" musisz bardzo dokładnie obejrzeć, macając wszystkie ściany czy nie są miękkie, parapet przedni bo lubią tu cieknąć, podłoga czy nie była już malowana bo ciekło np. przy łazience. DMC 1310 kg ni w p.. ni w oko , sprawdź czy możesz taką ciągnąć, czy przypadkiem nie będzie o te 10 kg za dużo, ogólnie bardzo fajna Quote Share this post Link to post Share on other sites
Voku Posted May 11, 2017 Zdjęcia jak u czarodzieja z Płocka Quote Share this post Link to post Share on other sites
konik500 Posted May 11, 2017 niestety większość angielek jest zgniła, ale zdarzają się "perełki" musisz bardzo dokładnie obejrzeć, macając wszystkie ściany czy nie są miękkie, parapet przedni bo lubią tu cieknąć, podłoga czy nie była już malowana bo ciekło np. przy łazience. DMC 1310 kg ni w p.. ni w oko , sprawdź czy możesz taką ciągnąć, czy przypadkiem nie będzie o te 10 kg za dużo, ogólnie bardzo fajna Moim autem moge ciagac do 1600 wiec ok przyznam ze zdjecia sa wykonane tak ze ciesza oko dzieki za podpowiedz. Zabieram ze soba kolege ktory mial juz dwie przyczepy wiec sprawniejsze oko. We wtorek wybieram sie na ogledziny a nuz widelec sie uda Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cytrus Posted May 12, 2017 no i pamiętaj że angielskie przyczepy nie posiadają DR , więc z litwinem chociaż spisz umowę ( dwujęzyczną) , ja jak kiedyś przywiozłem przyczepę z UK to na umowie ( z angolem chociaż miał duże problemy bo nie rozumiał po co piszemy umowę ) wpisałem że angielska przyczepa nie posiada DR Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacekzoo Posted May 12, 2017 Dowód Rejestracyjny Quote Share this post Link to post Share on other sites
konik500 Posted May 17, 2017 https://m.autoplius.lt/skelbimai/kita-sterling-eclles-topaz-prikabinami-nameliai-5504699.html?make_date_from=2000&type_id=624 Kupilem taka bardzo ladna wszystko dziala niestety nie spisywalem umowy dwujenzycznej. Czy beda problemy przy rejestracji chyba nie Quote Share this post Link to post Share on other sites
OlekOla Posted May 17, 2017 Witam tłumaczysz umowę i po problemie albo sobie przepisz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cytrus Posted May 17, 2017 i kup przejściówki do gniazdek z prądem wychodzi najtaniej lub przerabiaj gniazdka powodzenia w wyprawach Quote Share this post Link to post Share on other sites