Skocz do zawartości

Kempingi w Górach Stołowych

grace

Rekomendowane odpowiedzi

Odgrzewam temat.

Zmieniło się coś w tym temacie? Planujemy rozpocząć urlop od 11 czerwca i na początek chcemy jechać w góry stołowe, Kłodzko. 

Ktoś coś poleci?

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

W Radkowie są dwa kempingi.

W zeszłym roku konczyłem wakacje na tym: http://agrozajazdradkow.pl/

Generalnie spoko. Tzn. po wakacjach na Węgrech, w Słowenii, Chorwacji i Czechach to..tak sobie. Pięne widoki, duży teren, podłączenie do prądu jest, knajpka na miejscu, jedzenie spoko.

Łazienki też OK. 

Nie wiem czy to dla Was wazne ale jeśli chodzi o plac zabaw dla dzieci młodszych to tak sobie, a trampolina powinna zostać złożona, bo nie jest bezpieczna.

Poza tym są króliki, które dzieciaki namiętnie karmią, ryby w stawie przy knajpce i inne zwierzęta.

Dzięki za info o Radkowie. Córka ma 4 lata więc plac zabaw ważny ale nie najważniejszy zwierzaki będą dla niej dużo większą atrakcją. 

Dzięki za informację ?

• 9 miesięcy temu...

Wczoraj odwiedziliśmy kilka miejsc w Kotlinie Kłodzkiej, w tym Camper Park Radków. Oczywiście nie liczyliśmy na to,że będzie już otwarte. Chcieliśmy zjeść pstrąga( na wybos) ale wszystko tam zacznie działać od maja. Tak powiedział Starszy Pan, który był na terenie. Wjazd na Camper Park Radków ( a raczej wyjazd) dla zestawów może być problematyczny( jest tablica z informacją - nachylenie 35 stopni...) Pozostałe miejsca też jeszcze pozamykane. Mnie osobiście najbardziej odpowiada pole biwakowe po drugiej  stronie jeziorka - żeby tam wjechać jedzie się kawałek drogą po prawej stronie zalewu ( jest zakaz ruchu - ale dojazd dla gości oczywiście jest możliwy) . Pokręciliśmy się więc trochę koło Zalewu i pojechaliśmy do Wambierzyc a potem w stronę Kłodzka. W Górach Sowich dopadła nas intensywna śnieżyca. Nad zalewem Otmuchowskim zatrzymaliśmy się  na niezłego pstrąga.

20210320_140250.jpg

20210320_140726.jpg

20210320_145850.jpg

20210320_132836.jpg

20210320_162359.jpg

20210320_162741(1).jpg

Godzinę temu, peja76 napisał:

Oj, Pawle takie widoki z rana to??????

By l bardzo dobry:)  Ale wracając do Radkowa i wjazdu na ten Camper park z przyczepą - wjeżdżał ktoś z Was? bo ja trochę mam wątpliwości, a na zdjęciach w ich galreii widzę, że jednak przyczpy tam jakoś wjeżdżają... No chyba ,że gdzieś dalej jest jesszcze jakiśinny wjazd.

Wjezdzalem tam kilka razy, a przyczepę mam sporą... Tam problemem nie jest sam stromy podjazd a konieczność ciasnego złamania się na tym podjezdzie. Natomiast dla tych, co mogą mieć problemy z wyjazdem właściciel udostępnia drugą drogę, dookoła kempingu - bez żadnych trudności.

Pzdr

Godzinę temu, Stu napisał:

Natomiast dla tych, co mogą mieć problemy z wyjazdem właściciel udostępnia drugą drogę, dookoła kempingu - bez żadnych trudności.

No właśnie - tak się zastanawiałem wczoraj czy jest jakaś jeszcze inna droga, bo moim zdaniem ni każdy da radę. Dzięki za odpowiedź!

Ja wjeżdżałem i było bez problemów w obie strony. Jedynie przy wyjeździe żona weszła na drogę, aby przypilnować gdyby ktoś drogą jechał.

Tylko, że moja budka krótka. Obstawiam, że z długą przyczepą czy kamperem z mega długim zwisem trzeba by wybadać czy nie poora drogi ramą.

3 godziny temu, Stu napisał:

Natomiast dla tych, co mogą mieć problemy z wyjazdem właściciel udostępnia drugą drogę, dookoła kempingu - bez żadnych trudności.

Przydatne info.
O której drodze mowa? Masz na myśli tą, którą zaznaczyłem na foto?

126.jpg

• 2 tygodnie później...
W dniu 22.03.2021 o 13:30, ed napisał:

Dojazd dużo lepszy i widoki na Sałki Radkowskie camp. Stołówogórski Radków

camp. Stołówogórski Radków jest czynny na zasadzie parkingu z prądem?