wafen Posted September 2, 2019 Czyli na przyczepę nie trzeba dodatkowej winiety nieważne ile waży zestaw . Dziękuje za pomoc tak kupuje . Quote Share this post Link to post Share on other sites
chris_66 Posted September 2, 2019 nie odpisuj jak nie chcesz pomóc chłopie .Gdyby to było proste to byś wyliczył a ja bym ci ładnie podziękował .Wszystko jest na forum. Prosto i jasno opisane.Nie będę Ci liczył bo mam roczne winiety a ty chyba nie chcesz takich. Jeśli Touareg jest jako osobowy to D1 jeśli ciężarowy to D2+U Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek00 Posted September 3, 2019 16 godzin temu, wafen napisał: Ja tu czegoś nie rozumiem odnosicie się wszyscy to tematu winiety Węgry a tam na trzech stronach jest odbijanie piłki ile trzeba zapłacić za zestaw większy niż 3,5 t a opini tyle ilu użytkowników .Czy ktoś wie na 100 % jaką mam kupić winietę na Węgry zestaw typowy suv + przyczepa 1200DMC (vw touareg + przyczepa =całość ponad 4t) na 10 dni ?auto 5 osobowe .Jaka to kategoria ?Bo opini jest wiele i jeden mówi D1 drugi D2 trzeci D1+U czwarty jeszcze coś innego . Prosto i bez bicia piany .Będzie ta wiadomość służyć wszystkim długie lata Jakie odbijanie piłki? W tym temacie już w pierwszych dwóch postach masz wszystko czarno na białym. A dyskusja wynika z braku umiejętności czytania ze zrozumieniem u niektórych i tyle. Quote Share this post Link to post Share on other sites