Paweł Worach Posted November 19, 2016 Ciężko byłoby wjechać z zestawem ale NASZA FLAGA musiała się na nim pojawić Pozdrawiamy karawaningową brać także z placu TIANAN'MEN !! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kornak Posted November 19, 2016 Fajowa podroz ale te bloczki w tym murze to jakies znajome jakby od nas ,z kraju nad Wisła Quote Share this post Link to post Share on other sites
chris_66 Posted November 19, 2016 Ciężko byłoby wjechać z zestawem ale NASZA FLAGA musiała się na nim pojawić Pozdrawiamy karawaningową brać także z placu TIANAN'MEN !! a gdzie reklamówka z Bierdonki pewnie fajnie wam tam było , chętnie bym poleciał znów, może w przyszłym roku się uda połączyć służbowe i prywatne przyjemności Quote Share this post Link to post Share on other sites
Effendi Posted November 19, 2016 Ciężko byłoby wjechać z zestawem ale NASZA FLAGA musiała się na nim pojawić Pozdrawiamy karawaningową brać także z placu TIANAN'MEN !! Super miłe dla oka obrazki Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cezarr Posted November 19, 2016 chętnie bym poleciał znów, może w przyszłym roku się uda połączyć służbowe i prywatne przyjemności Hehehe tak to każdy może, z przyczepą tam trzeba jechać a nie samolotem Quote Share this post Link to post Share on other sites
adje Posted November 19, 2016 A może przywieziecie jakieś info o tamtejszych modelach przyczep ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
chris_66 Posted November 19, 2016 (edited) Hehehe tak to każdy może, z przyczepą tam trzeba jechać a nie samolotem za wygodny jestem na stare lata za młodego to indie i kawałek chin zaliczyłem stopem , i cały bliski wschód teraz nie wyobrażam sobie wyjazdu inaczej niż samochodem albo samolotem chociaż coraz mniej mi sie chce gdzieś daleko wyprawiać, za mało czasu na wypoczynek , marzy mi się taki półroczny wypad, żeby na spokojnie podelektować się lokalnym klimatem Edited November 19, 2016 by chris_66 (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
BernadettaJerzy Posted November 20, 2016 Widać że stopień trudności znowu został podniesiony bardzo wysoko,antypody teraz Chiński Mur,ciekawe kto pierwszy zatknie flagę karawaningu na księżycu Quote Share this post Link to post Share on other sites
adje Posted November 20, 2016 ciekawe kto pierwszy zatknie flagę karawaningu na księżycu ale pobyt z przyczepą Quote Share this post Link to post Share on other sites
Paweł Worach Posted November 20, 2016 A może przywieziecie jakieś info o tamtejszych modelach przyczep ? Słabo tam z tym u nich.. przez całe 10 dni zauważyliśmy tylko kilka dostosowanych do barów ulicznych.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cezarr Posted November 20, 2016 za wygodny jestem na stare lata za młodego to indie i kawałek chin zaliczyłem stopem , i cały bliski wschód teraz nie wyobrażam sobie wyjazdu inaczej niż samochodem albo samolotem chociaż coraz mniej mi sie chce gdzieś daleko wyprawiać, za mało czasu na wypoczynek , marzy mi się taki półroczny wypad, żeby na spokojnie podelektować się lokalnym klimatem Jeżeli praca przeszkadza Ci w podróżowaniu to ...... wiesz co Quote Share this post Link to post Share on other sites
chris_66 Posted November 20, 2016 Jeżeli praca przeszkadza Ci w podróżowaniu to ...... wiesz co intensywnie pracuję nad rzuceniem .................. jak na razie doszedłem do 4 miesięcy, ale nie jednym ciągiem Quote Share this post Link to post Share on other sites
Socale Posted November 22, 2016 (edited) ... Pozdrawiamy karawaningową brać także z placu TIANAN'MEN !! Łłłłłłaaaałłłłłl...... A mam pytanie, na drugim foto w tle są góry/skały i tam widać za Wami jakieś ogrodzenie jakby mur, czy co to to jest? . . . . edit. Żarcik taki Edited November 22, 2016 by WojtEwa (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites