Cezarr Posted January 21, 2017 A mnie się podoba tytuł tematu, brzmi jakby autor wyjeżdżał za karę super wyprawa Quote Share this post Link to post Share on other sites
adamkwiatek Posted January 25, 2017 Ja już też ruszyłem Quote Share this post Link to post Share on other sites
Socale Posted January 26, 2017 Osz qrna delebele... And, to po zachodniej Afryce/Saharze aż taka frekwencja jest??? Dopiero dziś trafiłem w temat a kartka powaliła mnie z wrażenia. I dziękuję. . Adam... Nawet jak wyląduje UFO i zainteresuje się Twoją budką, to będą mieli zagadkę i zapewne dojdą do wniosku że ich cywilizacja jednak jest daleko za Słowiańską. Quote Share this post Link to post Share on other sites
adamkwiatek Posted January 26, 2017 Tera, to wszystkie jeżdżom zagramanicę, to i ja mapkę odrysowałem przez papier śniadaniowy, co by szyku zadawać na ciepłym południu, czyli bliżej centrum Afryki. Zaopatrzyłem się nawet w rozmówki angielskie, i pięćsetę do wyciągania pasożytów, by ziomale z Afrika nie pomyśleli, żem burak jaki. Niestety przy -29, zmarzło mi paliwo podczas postoju w Jurgowie, a nim odmarzło, to szef (cyt. Z Kiepskich :”menda, świnia, cham i złodziej”), kazał wracać Quote Share this post Link to post Share on other sites
Commander Posted January 26, 2017 Adam, ale tu miały być wydmy z piasku, a nie ze śniegu . Coś tam podpijał, gadaj zaraz Quote Share this post Link to post Share on other sites
adamkwiatek Posted February 1, 2017 A popijołek se ino decko :)Ino latem, ale w tym samym miejscu, hej ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
and123 Posted April 5, 2017 Witajcie, zima minęła, czas powoli do domu wracać. Za nami z 17 tysięcy kilometrów. Poszwędaliśmy się po krajach, jak na załączonej mapce. Znamy odpowiedzi, na pytania, które nurtowały nas przed wyjazdem. Kamperem, czy z przyczepą da się w takie rejony? Da się. Jest bezpiecznie? Tak jak wszędzie. Jest to lajtowy wyjazd? Niezupełnie, pewne doświadczenie warto mieć. Wtedy będzie miło łatwo i przyjemnie. Reszta porad na blogu - oczywiście, jak kogoś to interesuje! Teraz jedziemy powoli przez Maroko. Na maj powinniśmy dotrzeć nad Wisłę Quote Share this post Link to post Share on other sites