Voku Posted February 6, 2018 A kiedy się wybierasz w lipcu? Ja koło 22.07 Quote Share this post Link to post Share on other sites
smoczaki Posted February 7, 2018 Planuję być 10 lipca posiedzieć do 14 zobaczę Quote Share this post Link to post Share on other sites
Voku Posted July 10, 2018 (edited) Był ktoś w tym roku nad Gardą, może coś dopowie albo poleci jakiś kemping który tu jeszcze nie został opisany smoczaki dojechałeś? Edited July 10, 2018 by Voku (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
smoczaki Posted July 10, 2018 Narazie siedzę na kempingu Sabbiadoro i chyba nie dojadę na Garde ogólnie po Jeziorach w Villach chcę się trochę wygrzac w nocy w Austrii troszkę zimno dla dzieciaków dzisiaj się dopiero rozbiłem posiedzenie tu troszkę zobaczę Quote Share this post Link to post Share on other sites
dudek_t Posted July 13, 2018 Wreszcie zauważyłem kogo spotkałem na kempingu w Wiedniu Miło było zamienić chociaż pare zdań. Pozdrawiamy! Quote Share this post Link to post Share on other sites
smoczaki Posted July 13, 2018 9 godzin temu, dudek_t napisał: Wreszcie zauważyłem kogo spotkałem na kempingu w Wiedniu Miło było zamienić chociaż pare zdań. Pozdrawiamy! Ja też dziękuję za rozmowę parę dobrych rad w sprawie Gardy super było spotkać kogoś z forum pozdrawiam z Sabbiadoro Quote Share this post Link to post Share on other sites
Voku Posted July 13, 2018 (edited) Ja obecnie też pod Wiedniem Edited July 13, 2018 by Voku (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
jackas Posted July 14, 2018 Czekam na informacje. Podobno wschodnią część Gardy polecana bardziej Quote Share this post Link to post Share on other sites
MaciekR4 Posted July 14, 2018 Wschodnią nie jechałem, ale zachodnią - żeby przejechać to jest piękna, ale ciasna w cholerę, nawet za bardzo nie ma gdzie stanąć autem wyższym niż 2m choć na chwilę. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Voku Posted July 14, 2018 (edited) Dziś jestem na kempingu Lido ogólnie słabo z miejscem, na zaplanowanym kempingu nie było miejsca dlatego padło na ten, ale i Tak może że 3 parcele do wyboru. Jutro może uda się wrzucić jakieś foty, ogólnie jest gorąco. Edited July 14, 2018 by Voku (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Voku Posted July 15, 2018 wwGarda widok z kempingu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ja siek Posted July 16, 2018 22 godziny temu, Voku napisał: wwGarda widok z kempingu Cześć i czołem! Byłem tam z rodzinką w zeszłym roku, ogólnie wydaje mi się, że spokojny kemping. Czysto, personel ok, sklepik dość dobrze wypisażony na terenie kempingu. Plaża kamienna, ale to standard w tych okolicach. Jest też basen na terenie kempingu, jeśli dobrze pamiętam. Nie jestem jeszcze doświadczony w kempingach, ale uważam, że śmiało można polecać ten Lido Quote Share this post Link to post Share on other sites
Voku Posted July 16, 2018 Kemping spoko wysoki standard, każda parcela ma swoje przyłącze elektryczne 10A, wodne i odpływ na szarą wodę. Kemping trochę taki tarasowy dobrze mieć mover bo miejsca na manewry za dużo nie ma. Baseny super dla dzieciaków i dorosłych idealne każdy coś znajdzie 4 Baseny i zjeżdżalnie Samo jezioro jak jezioro mnie nie urzekło, plaże małe kamieniste, woda zielona od glonów a na dnie muł, może dlatego kąpiacych się jak na lekarstwo. Woda jak na górskie jezioro nawet ciepła. Dzisiaj wyjazd do Pizy Będzie lepszy wstawię więcej zdjęć Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ja siek Posted July 16, 2018 28 minut temu, Voku napisał: Kemping spoko wysoki standard, każda parcela ma swoje przyłącze elektryczne 10A, wodne i odpływ na szarą wodę. Jeżeli tego nie wprowadzili w tym roku, to na tańszych parcelach nie ma odpływu, ale area servizioservizio jest w sumie zawsze dość blisko, więc i to nie wydaje się być problemem. I faktycznie. Tak jak widać na pierwszym zdjęciu - ułożenie powiedzmy tarasowe, co ma swoje wady i zalety. Quote Share this post Link to post Share on other sites