Łza Włóczynutka Posted December 12, 2016 (edited) Ciekawy pomysł na taką podróż. Bardzo nietypowa. Jako były autostopowicz cieszy mnie niezmiernie, że ta piosenka jednak kłamie. pozdrawiam, obserwuję. Edited December 12, 2016 by Lza (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
JolaR Posted December 13, 2016 Ciekawy pomysł na taką podróż. Bardzo nietypowa. Jako były autostopowicz cieszy mnie niezmiernie, że ta piosenka jednak kłamie. pozdrawiam, obserwuję. Dzięki Też się cieszę, że piosenka kłamie nie tylko dzięki mnie A Ty zaktualizuj swój status i wyrzuć słówko "były" Pozdrawiam Przedostatni odcinek kamczackich opowieści jest już gotowy do poczytania. Zapraszam i zachęcam do pozostawienia śladu swojej obecności http://jolaryd.blogspot.com/2016/12/kamczatka-powrot-z-gor-do-cywilizacji.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
MARIOczy Posted December 13, 2016 Jolu nie wiem czemu ale po kliknięciu we wszystkie zdjęcia po relacji z parku naliczewskiego wyskakuje błąd i nie można przejrzeć fotek. Czy to tylko u mnie problem występuje? Z drogi powrotnej do cywilizacji można zobaczyć zdjęcia. Quote Share this post Link to post Share on other sites
JolaR Posted December 13, 2016 Jolu nie wiem czemu ale po kliknięciu we wszystkie zdjęcia po relacji z parku naliczewskiego wyskakuje błąd i nie można przejrzeć fotek. Czy to tylko u mnie problem występuje? Z drogi powrotnej do cywilizacji można zobaczyć zdjęcia. Parki naliczewski.JPG Dzięki za sygnał! Cieszę się, że ktoś tam zagląda, choć jesteś pierwszą osobą która to zasygnalizowała Ciągle mam problem z tymi zdjęciami Google, wszystko robię tak jakoś "na czuja". A stara dobra Picasa była taka fajna! A wzięli ją i zlikwidowali Mam nadzieję, że teraz jest już ok? Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
JolaR Posted December 14, 2016 Dziękując za śledzenie moich wspomnień zapraszam na ostatnią już kamczacką opowieść. Napisałam w niej też trochę o tym, ile trzeba uciułać kasy, żeby w taką podróż pojechać. http://jolaryd.blogspot.com/2016/12/kamczatka-morsowanie-w-pacyfiku.html#more Quote Share this post Link to post Share on other sites
Łza Włóczynutka Posted December 15, 2016 Dzięki za relację. Interesująca podróż. A jak teraz wygląda zdobycie wizy rosyjskiej? Czy robią dużo problemów? nadal wymagają jakichś absurdalnych zaświadczeń z hoteli? Quote Share this post Link to post Share on other sites
RM77 Posted December 15, 2016 Do turystycznej wizy cały czas wymagają rezerwacji i potwierdzenia jej opłaty, ale specjalizujące biura w tym pomagają Rafal Wosik Quote Share this post Link to post Share on other sites
JolaR Posted December 15, 2016 (edited) Dzięki za relację. Interesująca podróż. A jak teraz wygląda zdobycie wizy rosyjskiej? Czy robią dużo problemów? nadal wymagają jakichś absurdalnych zaświadczeń z hoteli? Tak, wymagają. Dlatego załatwialiśmy przez biuro, bo wtedy wiele procedur odpada człowiekowi. A rezerwację na każdy dzień (nieopłaconą oczywiście) mieliśmy w jednym hotelu w Moskwie - taki absurd! I nikomu to nie przeszkadza - przecież muszą wiedzieć, że to fikcja... Edited December 15, 2016 by JolaR (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Łza Włóczynutka Posted December 15, 2016 "Na wschodzie bez zmian" ;P Quote Share this post Link to post Share on other sites
JolaR Posted November 13, 2017 Może są tu jacyś moi krajanie, których zainteresuje opowieść na żywo o naszych kamczackich przygodach?... Zapraszam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Magda Pawłowicz Posted November 14, 2017 Może są tu jacyś moi krajanie, których zainteresuje opowieść na żywo o naszych kamczackich przygodach?... Zapraszam W tym czasie będę w Karpaczu na Karkonoskich Dniach Lajtowych i pokazach filmów górskich, ale pozdrawiam Cię Jolu serdecznie i życzę udanej prezentacji Quote Share this post Link to post Share on other sites
JolaR Posted November 18, 2017 Dziękuję, Magda Właśnie dopieszczam szczegóły Pozdrawiam równie serdecznie i życzę dobrej zabawy tam, gdzie jesteś Quote Share this post Link to post Share on other sites