jacek00 Posted July 23, 2017 Tutaj dawać wszelkie info :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
kasica Posted July 24, 2017 Dzięki wszystkim za rady Quote Share this post Link to post Share on other sites
kasica Posted July 25, 2017 Na alleg jest gosc ktory szyje pikrowce na wymiar z odpinanymi bokami. Podalem mu wymiary przyczepy takiej jak twoja. Po tygodniu pokrowiec byl juz na przyczepie pasuje idealnie. Na alleg jest gosc ktory szyje pikrowce na wymiar z odpinanymi bokami. Podalem mu wymiary przyczepy takiej jak twoja. Po tygodniu pokrowiec byl juz na przyczepie pasuje idealnie. Na alleg jest gosc ktory szyje pikrowce na wymiar z odpinanymi bokami. Podalem mu wymiary przyczepy takiej jak twoja. Po tygodniu pokrowiec byl juz na przyczepie pasuje idealnie. Na alleg jest gosc ktory szyje pikrowce na wymiar z odpinanymi bokami. Podalem mu wymiary przyczepy takiej jak twoja. Po tygodniu pokrowiec byl juz na przyczepie pasuje idealnie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kasica Posted July 26, 2017 Przez przypadek poczwórnie zacytowałam i nie mam pojęcia jak to wykasować Quote Share this post Link to post Share on other sites
jędrki 2 Posted July 26, 2017 Jak zjade z wyjazdu to odszukam namiarow. Koszt pokrowca to 700zl,ale bylo warto. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kasica Posted July 27, 2017 Dzięki. Czekam na namiary. Udanego pobytu. My w sobotę ruszamy nad morze. Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
infer Posted August 11, 2017 Jak zjade z wyjazdu to odszukam namiarow. Koszt pokrowca to 700zl,ale bylo warto.Podrzuc proszę namiar na człowieka od pokrowca Sent from my SM-G955F using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
jędrki 2 Posted August 12, 2017 http://allegro.pl/pokrowiec-na-przyczepe-kempingowa-kemping-kamper-i6879395638.html. Ten gosc uszyl mi pokrowiec na miare. Po pierwszej zimie jestem mega zadowolony, przyczepa na wiosne such i czysciutka. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jędrki 2 Posted August 12, 2017 Nie wiem dlaczego zdjecie laduje sie do gory kolami Quote Share this post Link to post Share on other sites
infer Posted August 12, 2017 Nie wiem dlaczego zdjecie laduje sie do gory kolamiDzięki za info. Napisałem do sprzedawcy. Twój pokrowiec sprawia wrażenie luźnego? Sent from my SM-G955F using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
jędrki 2 Posted August 12, 2017 Moze i tak,ale moze nie do konca go napiolem. Byl tak cala zime i jest ok. Quote Share this post Link to post Share on other sites
typhoonGTzusio Posted September 9, 2017 Ja również zamówiłem pokrowiec w tej firmie. Czekam na kuriera. Dla wiadomości Firma produkuje dwa rodzaje mocowań na pas mocujący od dołu oraz pasy pionowe plus guma ściągająca z przodu i z tyłu cepki. Dam znać jak będę miał juz pokrowiec Quote Share this post Link to post Share on other sites
kasica Posted May 29, 2018 Potrzebuję wymienić słuchawkę prysznicową w swojej angielce, ale nie mam pojęcia, gdzie mogę ją kupić. Ktoś ma może namiar na tego typu akcesoria i inne tak na przyszłość? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Berni_bn Posted June 4, 2018 W dniu 29.05.2018 o 23:36, kasica napisał: Potrzebuję wymienić słuchawkę prysznicową w swojej angielce, ale nie mam pojęcia, gdzie mogę ją kupić. Ktoś ma może namiar na tego typu akcesoria i inne tak na przyszłość? Ja kupiłem w Castoramie za parę złotych razem z wężykiem. Wszystko pasowało do baterii. Jedyna wada to to że słuchawka nie ma takiego bolca do zawieszania. Również w Castoramie kupiłem taki uchwyt na przyssawkę (przyssawka z dźwignią coś jak uchwyty samochodowe na smyrfony). Świetnie się trzyma lustra. Tanio i estetycznie. Ja wybrałem taką. https://www.castorama.pl/produkty/wykonczenie/armatura-lazienkowa/wyposazenie-prysznica/sluchawki-prysznicowe/sluchawka-prysznicowa-cooke-lewis-yekela-1-funkcyjna-chrom.html a uchwyt podobny do tego https://www.castorama.pl/produkty/wykonczenie/armatura-lazienkowa/wyposazenie-prysznica/uchwyty-prysznicowe/uchwyt-scienny-z-przyssawka-chrom.html Wybór spory. Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zbyszek Posted June 4, 2018 prawdopodobnie tylko ebay https://www.ebay.co.uk/p/Whale-Elegance-Spare-Long-Spout-Beige/21016552536?iid=251270082481&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIM.MBE%26ao%3D2%26asc%3D50546%26meid%3D6e97840000ca4a3ebaacaa344b02344b%26pid%3D100005%26rk%3D2%26rkt%3D12%26mehot%3Dag%26sd%3D251658604134%26itm%3D251270082481&_trksid=p2047675.c100005.m1851 Quote Share this post Link to post Share on other sites