MaK Posted August 22, 2016 Ja się na nikogo nie obraziłem - pisz pełne nicki. Czyżby w powyższych postach było coś obraźliwego? Oczywiście miałem na myśli Ir&Ed´a. (Pełny nick). Z Essen pozdrawia MaK Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ir & Ed Posted September 4, 2016 (edited) Na krańcach Europy rozciąga się niezwykły świat, Maroko...Żal wracać ! Pozdrawiamy zwabionych zapachem orientu "żarliwych wielbicieli" naszego wątku.Ir & EdPSRobimy i będziemy robić swoje, nie oglądając się na "Wasze uwielbienie"... CD → Kontynuacja... Edited September 4, 2016 by Ir & Ed (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
nomadka Posted September 4, 2016 Tak myślałam, że odezwiesz się po miesiącu z ulubionego kempingu w Hiszpanii Quote Share this post Link to post Share on other sites
Socale Posted September 4, 2016 Ale tą przerwą trochę niepokoju zasiałeś &Ed. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Łza Włóczynutka Posted September 4, 2016 Fajna trasa. Tam są jakieś kempingi, czy biwakowaliście gdzie się dało? Jest szansa na jakieś fotki tego egzotycznego, choć nieodległego kraju? Quote Share this post Link to post Share on other sites