Ir & Ed Posted August 3, 2016 (edited) Przeprowadzka z Hiszpanii do Maroka. Nasza marszruta ... Pozdrawiamy z Maroka... Ir & EdPSKontynuacja wątku → Nasza włóczęga 2016 Edited August 3, 2016 by Ir & Ed (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krzysiek5 Posted August 4, 2016 A nie chcecie odwiedzić tej troche mniej zachodniej części Maroka ? Errachida, Merzouga, Nie wspomnę o M'Hamid, ale tam droga się kończy i trzeba 100km wracać po własnych śladach Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ir & Ed Posted August 5, 2016 (edited) Nasza plaża... → więcej...Pozdrawiamy z Maroka... Ir & Ed Edited August 5, 2016 by Ir & Ed (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
petek Posted August 5, 2016 Zastanawia mnie relacja złożona z mapek, prognozy pogody i zdjęć znalezionych w sieci. Jaki to ma sens? Quote Share this post Link to post Share on other sites
witus Posted August 5, 2016 Zastanawia mnie relacja złożona z mapek, prognozy pogody i zdjęć znalezionych w sieci. Jaki to ma sens? To pewnie takim mikroblog, pamiętnik jest do tego fantastyczna aplikacja Day One, ale tu mamy przykład nowatorskiego prowadzenia relacji Wysłane za pomocą Tapatalk. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ed Posted August 5, 2016 Zastanawia mnie relacja złożona z mapek, prognozy pogody i zdjęć znalezionych w sieci. Jaki to ma sens? Coś takiego można wrzucać do internetu bez wychodzenia z domu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cezarr Posted August 7, 2016 Coś takiego można wrzucać do internetu bez wychodzenia z domu. No właśnie a szkoda bo można by było zobaczyć wiele pięknych zdjęć a nie Google mapy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
wydra Posted August 8, 2016 @ Ir&Ed Czekamy na dalsze relacje :-) Pozdrawiamy z Gran Canaria Quote Share this post Link to post Share on other sites
ed Posted August 9, 2016 @ Ir&Ed Czekamy na dalsze relacje :-) Pozdrawiamy z Gran Canaria Te mapki od ciotki Google nazywasz relacjami? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Socale Posted August 9, 2016 Ocho, pojawiają się wątpliwości. Ale też chętnie zerknąłbym na fotki tamtejszego krajobrazu. Dawaj Ired, noooo Quote Share this post Link to post Share on other sites
MaK Posted August 12, 2016 Ir&Ed, wszystko dobrze u Was? Z Võsu pozdrawia MaK Quote Share this post Link to post Share on other sites
Socale Posted August 21, 2016 No qrde... Ostatnie logowanie Ired'a 7.08 a oni tam se są... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MaK Posted August 21, 2016 Oj chyba się Ed poczuł urażony i wycofał się forumowo. Szkoda. Z Essen pozdrawia MaK Quote Share this post Link to post Share on other sites
GregorY Posted August 22, 2016 Kto sieje wiatr ten zbiera burzę.... Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
ed Posted August 22, 2016 Oj chyba się Ed poczuł urażony i wycofał się forumowo. Szkoda. Z Essen pozdrawia MaK Ja się na nikogo nie obraziłem - pisz pełne nicki. Czyżby w powyższych postach było coś obraźliwego? Quote Share this post Link to post Share on other sites