Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję informacji na temat kempingów Miami oraz Safari w miejscowości Ulcinj. Chodzi mi o ogólne warunki panujące na kempingu min. czystość. Proszę o  opinie osób które odwiedziły ten kemping w latach 2014 lub 2015. Zdjęcia zamieszczone na stronach ww. kempingów wyglądają jakby je robił photoshop :hmm:  

Opublikowano

Byliśmy na Safari, Toalety czyste aż do bólu. Cały czas (po wyjściu turystów) sprzątane - nigdy się z czymś takim nie spotkałem ale fajne to. 

Opublikowano

Byliśmy na Safari, Toalety czyste aż do bólu. Cały czas (po wyjściu turystów) sprzątane - nigdy się z czymś takim nie spotkałem ale fajne to. 

Jak wygląda plaża, bo na ich stronie zdjęcia są jakby z 4 * hotelu - a jak to wygląda na prawdę ?

Opublikowano

Plaża jest ok, widać wszystko na zdjęciach satelitarnych googla, oczywiście przy morzu są parasole, nie pamiętam ile kosztują .

Na kempingu są miejsca między drzewami, zacienione ale w środku sezonu ciężko żeby się tam wbić, na "patelni" jest zawsze miejsce.

Toalety jak już wspomniałem są super

Opublikowano

Stefan kiedy sie wybieracie?

To tylko takie bardzo bardzo wstępne przymiarki. Ale jakby coś z tego miało wyjść to sierpnień

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Na Safari byłem kilka dni, Miami tylko odwiedziłem i nie pod pasowało.

Toalety jak już wspomniane są czyste ale mieli problemy z ciśnieniem wody i bardziej kapała niż płynęła i trzeba było wybierać godziny bardzo ranne lub niemal nocne aby normalnie się umyć.

W "szczycie" kąpieli to było tak, że kto miał większą cierpliwość ten się umył. Mam nadzieję, że to poprawili. Około godziny 14 zrywa się wiatr i mocno wieje, sypie piaskiem. My się rozbiliśmy na patelni jak najbliżej morza i było do wytrzymania ale piach był wszędzie.

Ogólnie polecam Safari :)

Opublikowano

Ostatnio gdzieś czytałem w internecie że w Ulcinj jest bardzo brudna woda do tego stopnia że zdarzają się pływać ścieki z kanalizacji. Czy ktoś może to zweryfikować ?

Opublikowano

W Rumunii nad morzem na campingu jak byliśmy w 2010 sprzątanie wyglądało tak samo nawet o 1-szej w nocy po wyjściu jednej osoby zaraz pani startowała do sprzątania - sanitariaty były cały czas błyszczące i pachnące ; po objazdówce Bułgarskich kampingów byliśmy w szoku :ok: