Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , ja jadę na camping nr 88 "Biała Mewa" w Dźwirzynie w terminie 29,06 - 12,07 a następnie camping w Białym Borze. Ośrodek położony nad samym jeziorem, w okolicy wspaniałe lasy jagodowo - grzybowe. Od dwóch lat jezioro objęte jest strefą ciszy (I klasa czystości).

W zależności od pogody planuję pobyt 1 - 2 tygodniowy .

W mojej załodze mam córkę 10 lat . Zapraszam na wspólny pobyt szczególnie osoby

z dziećmi w podobnym wieku

Opublikowano

Czyżbyś planował pobyt na zlocie PFCC. Ja też mam ten zlot w planach, ale czy dojdzie do skutku z mojej strony, to jeszcze nie wiem. Gdyby mi nie wyszło, to mam w odwodzie zlot w Miłkowie w dniach 2 - 10 sierpnia. www.camping-milkow.karkonosz.pl , Sezon zakończę na wyspie sobieszewskiej w pierwszej połowie września. www.camping.gdansk.pl . Kemping „ORLINEK” Gdańsk Sobieszewo ulica Lazurowa 5

http://www.camping.gdansk.pl/ - położony w lesie obfitującym w grzyby (byliśmy we wrześniu) plaża duża, zejście proste

Przykładowe ceny: osoba -7,- przyczepa -15,- samochód -10,-

Opublikowano

Oczywiście że zlot PFCC jestem członkiem od 2 lat a z moją pociechą / Paulina 10 lat / zaliczam Bałtyk co roku !

Opublikowano

Ja członkiem jestem już ponad 20 lat, ale nie zawsze imprezy się opłacają lub termin mi koliduje ze służbowymi sprawami, dlatego planuję indywidualne wypady.

Opublikowano

Mam dorosłą załogę, 4 osoby i po zmianie regulaminu opłat w 2002 roku pobyt indywidualny wychodzi taniej niż na zlocie. w 2007 zlot na Mirażu około 62 zł za dobę za załogę, według cennika indywidualnie 68 zł minus 10% za członkostwo PFCC, czyli też około 62 zł. W tym samym czasie byłem na kempingu Klif, może warunki sanitarne trochę gorsze, ale dużo lepsze warunki pobytowe ( widok na morze nie ruszając się z przyczepy, dojście do plaży około 5 minut ) a cena to 35 zł za załogo dobę. Jak będę miał wnuki i regulamin opłat zlotowych się nie zmieni, to zloty będą się opłacały.

Opublikowano

Czy piszesz o campingu Klif w Rewalu ?

Przecież tam są takie ceny że strach

Pobyt 1 osoby pod namiotem lub w przyczepie campingowej 16,00 zł / doba

Pobyt dzieci do lat 4

---

Pobyt dzieci od 4 do 14 lat, młodzieży szkolnej i studentów

13,00 zł / doba

Ustawienie namiotu 1-3 osobowego

10,00 zł / doba

Ustawienie namiotu 4-osobowego i większego 16,00 zł / doba

Ustawienie przyczepy campingowej do 4m długości z hakiem 11,00 zł / doba

Ustawienie przystawki namiotowej do przyczepy 4m długości 5,00 zł / doba

Ustawienie przyczepy campingowej do 6m długości z hakiem 15,00 zł / doba

Ustawienie przystawki namiotowej do przyczepy 6m długości 6,00 zł / doba

Ustawienie przyczepy campingowej powyżej 6m z hakiem 20,00 zł / doba

Ustawienie przystawki namiotowej do przyczepy powyżej 6m długości 7,00 zł / doba

Ustawienie przyczepki bagażowej 6,00 zł / doba

Ustawienie autokarawanu 26,00 zł / doba

Ustawienie samochodu typ-bus 17,00 zł / doba

Ustawienie samochodu ciężarowego 30,00 zł / doba

Korzystanie z przyłącza elektrycznego 11,00 zł / doba

:)

Opublikowano

Nie w Rewalu, lecz w Chłapowie, bliżej centrum Władysławowa o około 600 metrów niż Miraż.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak zwykle nad Bałtykiem , gdzie jeszcze nie ustalono :hop1:

Opublikowano
Kotek a płaciłeś już za zlot w Białej Mewie ? Wiesz może ilu ludzi się już zapisało ?

Nie rozumiem czemu to samo pytanie zadałeś po raz drugi? Jarek spokojnie, przyjdzie Kotek to odpowie :hop1:

Opublikowano

3 miesiące ! Jak ja bym tak chciał .... szkoda że mam tylko 20 kilka dni urlopu ....

Udanego pobytu !