Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nadszedl czas na moja przyczepę, zakupilem ja w niemczech za "smieszne" pieniądze, zadbana - niemiec pod kocem trzymal :)

Posiada nawet kompletny przedsionek  :]

Mam parę pytan odnosnie tej przyczepy mianowicie nigdzie nie ma kabli aby podlączyc w niej akumulator. Z przodu w bagazniku jest tylko wąz do gazu oraz pusty baniak na wodę. 

Jest ktoś na forum kto ma taką przyczepkę? 

post-9846-0-68656400-1450971954_thumb.jpg

post-9846-0-14752400-1450971975_thumb.jpg

post-9846-0-94033500-1450971997_thumb.jpg

Edytowane przez lubie_beczki (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Moze nie byc miejsca na podpiecie akku.

Zobacz w szafkach (pod zlewem, za piecem itd), zrob zdjecie zasilacza jaki tam jest. Moze sie cos rozjasni.

Identyczne modele beda roznie wyposazone (jeden bedzie mial akku a inny juz nie).

Opublikowano (edytowane)

daj sobie na razie spokój z akumulatorem - skup się na uszczelnieniu przodu - bo widać ze plastelina ktoś ja już ratował.

Domyj ją i zobacz gdzie podczas mycia będzie się lała woda - w przypadku tej budy to akumulator jest najmniejszym zmartwieniem...

Jeśli Niemiec trzymał ja pod kocem i sprzedał przyczepę z pustym przodem i w takim stanie, to koc maskował budę aby sie przed sąsiadami nie wstydzić ... Ten gość nie był Niemcem  a cwaniakiem, który cieszył się 3 razy bardziej od ciebie jak oddalałeś sie od jego domu, normalnie musiałby ją u siebie zutylizować ...

Jeśli jeździsz z podporami jak na zdjęciu to dorzynasz ja na własne życzenie..., gorne okno dachowe masz zle zalozone - przeciwnie do kierunku jazdy... Wydaje mi sie ze opony maja inny/różny profil i szerokosc i rozne rozmiary felg...

Edytowane przez BartoszK (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Jeszcze nia nigdzie nie jezdzilem. Jest brudna bo stala bardzo dlugo i nie byla niczym przykryta. Nie jezdze z podporami bo kto tak jezdzi? Na zdjeciu byla tylko przestawiana w inne miejsce. Nie wydaje mi sie ze byl to cwaniak ktory sie cieszyl 3 razy mocniej. Sklejka puscila tylo na naroznikach w bagazniku. Jest to do odratowania. Okno bede musial spr bo nie zauwazylem. Jutro wsadze wiecej zdjec.