Zygmunt Posted December 23, 2015 Poszukuję okien uchylnych do przyczepy kempingowej firmy GRUAU z 1979 roku, może ktoś ma albo mi poradzi skąd wziąść podaję wymiary 105x57 oraz 83x52 oraz poszukuję uchwytu do stołu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zygmunt Posted December 23, 2015 Poszukuję okien uchylnych do przyczepy kempingowej firmy GRUAU z 1979 roku, może ktoś ma albo mi poradzi skąd wziąść podaję wymiary 105x57 oraz 83x52 Pozdrawiam Zygmunt Quote Share this post Link to post Share on other sites
ufolz Posted December 23, 2015 ten uchwyt do stołu to przyścienny??? uzupełnij profil to będzie nam łatwiej doradzić gdzie masz najbliżej. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zygmunt Posted December 23, 2015 ten uchwyt do stołu to przyścienny??? uzupełnij profil to będzie nam łatwiej doradzić gdzie masz najbliżej. Tak przyścienny montuje się go do stołu stół służy jako łóżko i stół a uchwyty wiesza się na rurce metalowej okrągłej , uchwyt ma także taką blaszkę która służy jako blokada Quote Share this post Link to post Share on other sites
BartoszK Posted December 27, 2015 moze moderacja to scali w jeden --- > http://forum.karawaning.pl/topic/20767-okna-do-przyczepy-kempingowej-gruau-oraz-zaczep-do-sto%C5%82u/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zygmunt Posted December 27, 2015 Jak to zrobić przepraszam ale się na tym nie znam Quote Share this post Link to post Share on other sites
ufolz Posted December 27, 2015 najprościej będzie przerobić uchwyt przyścienny na listwę jak w nowych przyczepach. koszt aluminiowej listwy to 10-15zł a plastikowej do stołu 15zł. najlepiej na szrotach przyczepowych znaleźć spróbuj w Szadku czy Wilamów (tam mają pełno) Quote Share this post Link to post Share on other sites
bartek0001 Posted December 27, 2015 Mam taki stół w garażu .Podaj wymiary może będzie pasował. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Commander Posted December 29, 2015 Witaj. Damian Sadowski z forum. Maruch 25 z allegro. Warto napisać i zadzwonić bo szyb mają sporo i nie zawsze wszystkie wystawiają na aukcjach. I nie szukaj konkretnej szyby po modelu przyczepy tylko po wymiarach, bo są one współzamiene. Najwyżej odcień może być inny jak będzie od innej ale to urok używki. Pozdrawiam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zygmunt Posted December 29, 2015 Dziękuję już napisałem i będę czekał na odpowiedz Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zygmunt Posted January 14, 2016 Mam taki stół w garażu .Podaj wymiary może będzie pasował. Dziękuję za odpowiedz ma Pan ten stół z uchwytami czy bez widzę że jest Pan z Radlina to jest nasz Radlin czyli Śląsk czy inny to może bym podjechał ja jestem z Rydułtów Pozdrawiam Zygmunt Quote Share this post Link to post Share on other sites
CarbonPlast Posted January 14, 2016 Witam jeżeli nie znajdzie pan coś z używek zapraszam do mnie jesteśmy w stanie dorobić nową szybę ,i każdy element z tworzywa , wykonujemy :modele ,formy i elementy z tworzyw. pozdrawiam www.CarbonPlast.eu fb.com/CarbonPlast.eu tel.+48 690 422 462 Quote Share this post Link to post Share on other sites