Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właściciel się mocno rozpisał na jej temat   :smirk:

Z fotek niewiele wynika, poza oblezionym lustrem w łazience  :niewiem:

Poproś o dodatkowy zestaw szczegółowych fotek w dobrej rozdzielczości. Jak nie będzie chciał wysłać to zachowaj wzmożoną czujność   :zlo:

Opublikowano

DMC 1200 ??? Duża przyczepa,moim zdaniem ma zaniżone DMC, wg mnie ma 1300. Sprzedaje ją handlarz,także wydrukuj sobie "check listę" z forum i sprawdzaj punkt po punkcie. Ze zdjęć nic szczególnego nie wynika.

Opublikowano

DMC trochę śmierdzi jak na taką wielkość. Ale przyczepka całkiem spoko dla licznej rodzinki, ja bym ja oglądnął. Dla mnie to typowa 5-ka, 6 osób to już trochę na ścisk. Przy takiej wielkości brakuje mi tylko dwóch stolików (dodatkowej podkowy zamiast wyrka stałego)

Napisz jaki masz stan załogi.

Opublikowano

Przód pizdnięty/po naprawie, łazienka daleka od oryginału, wkręty kręcone na wylot przez ścianę.... tak ogólnie to OK - cena dobra, stan i DMC takjak pisał Ramik do weryfikacji...

Opublikowano

Myślę że faktycznie tym DMC coś nie pasuje.Niedługo ( sierpień) przechodzę na wcześniejszą emeryturę,córka ma dwóch łobuziaków a syn na razie jednego. Oczywiście nie myślę wyjeżdżać całym kompletem naraz,ale dobrze byłoby zmieścić np.córkę zięcia z dwojga dziećmi a gdyby się dziadek albo babcia zmieścili to też by pasowało ale niekoniecznie.Generalnie szukam raczej czteroosobowej z ciepłą wodą DMC najlepiej do 1215 kG (albo muszę wymienić holownik).Hcę kupić taką żeby dzieci też mogły korzystać bo wszyscy to lubią.Na razie jestem mocno zajęty (zawodowo) i mam mało czasu na oglądanie.Początkowo planowałem wydać ok 15 tys.ale po obejrzeniu kilkunastu przyczepek stwierdziłem że trzeba ewentualnie zwiększyć budżet do 20-stu tys lub trochę więcej.Najważniejsze by była wart wydanych pieniążków i byliśmy wszyscy zadowoleni.

Opublikowano (edytowane)

To jest Adria wiec DMC mogło spokojnie takie być. Nawet dziś kupując nową przy podobnym układzie możesz zamówić wersję z DMC 1200.

Przód pizdnięty/po naprawie, łazienka daleka od oryginału, wkręty kręcone na wylot przez ścianę.... tak ogólnie to OK - cena dobra, stan i DMC takjak pisał Ramik do weryfikacji...

Po czym wnosisz że przód pizdnięty? Coś tam na rogu jedynie widać. Gdzie masz te wkręty wkręcone ma wylot przez ścianę w tej łazience? Chociaż w łazience wygląda że połamane są pewne elementy.

Ja bym poprosił sprzedającego o jak najwięcej zdjęć, bo na tych to nawet dokładnie wszystkich boków nie widać.

Edytowane przez jacek00 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano (edytowane)

http://allegro.pl/przyczepa-kempingowa-adria-exclusive-alexcamp-pl-i5751043775.htmlTaką też oglądałem w Tomaszowie Mazowieckim podoba mi się ale szafy praktycznie brak no i tak jakoś nie mogę się zdecydować,brak mi kogoś doświadczonego żeby ocenił czy dobra i warta te pieniądze.

Witam powiedz mi pytam z czystej ciekawości czy drzwi do wc-prysznic są z pleksy ? bo poraz pierwszy się z tym spotkałem.

Pozdrawiam

Edytowane przez arkady (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

... Gdzie masz te wkręty wkręcone ma wylot przez ścianę ....

Lewy przód nad odblaskiem...

Opublikowano (edytowane)

Witam powiedz mi pytam z czystej ciekawości czy drzwi do wc-prysznic są z pleksy ? bo poraz pierwszy się z tym spotkałem.

Pozdrawiam

Tak z pleksy kilka razy już widziałem.Wydają mi się praktyczne.

Edytowane przez kurro56 (wyświetl historię edycji)