Skocz do zawartości

Pizza na dowóz Chorzów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak hajdparkowo ;-)

Ktoś jest z Chorzowa? Gdzie zamawiacie pizzę, gdzie jest smacznie i w miarę tanio?

Nie interesuje nas jedzenie w lokalu, a jedynie dostarczane do domu.

Jakieś sugestie? ;-)

Opublikowano

Ale biesiadowo jest specyficzne i trzeba lubić... ja pizzę preferuję głównie domową, jest najtańsza i najlepsza, no ale te 40 minut trzeba poświęcić...jeśli już chodzi o "kupną" to Pizza hut jest dla mnie liderem , niestety nie najtańsza , a do tego trzeba zaakceptować : ciasto z mrożonki, konserwanty i inne hemiczne ścierwo :)

Opublikowano

, a do tego trzeba zaakceptować : ciasto z mrożonki, konserwanty i inne hemiczne ścierwo :)

które jemy na co dzień w dużych ilościach bo to ścierwo jest we wszystkim, chyba że ktoś ma gospodarstwo

i całe jedzenie ma tylko i wyłącznie swoje.

Opublikowano

Ktoś jest z Chorzowa? Gdzie zamawiacie pizzę, gdzie jest smacznie i w miarę tanio?

Nie interesuje nas jedzenie w lokalu, a jedynie dostarczane do domu.

Jakieś sugestie? ;-)

Mimo, że jestem z Chorzowa, niestety nie pomogę... Najsmaczniej i w miarę tanio jest wtedy, gdy zrobię ją sama w domu. 

Pozdrawiam!

Opublikowano

Tomeczku, ale ja np. chleb piekę sam , a jeśli już kupuję to w małej piekarni znajomego, w której wiem jak wygląda produkcja- nie tak jak w sridlach i stonkach...wędliny np. od "chłopa" . Oczywiście nie da się ominąć w 100 w/w ścierwa, sam lubię pożreć WieśMaca, ale ograniczyć można.

A Dorcia moja najlepszą pizzę robi i basta, tylko nie w Chorzowie

Opublikowano

Mimo, że jestem z Chorzowa, niestety nie pomogę... Najsmaczniej i w miarę tanio jest wtedy, gdy zrobię ją sama w domu. 

Pozdrawiam!

Kurczaki ale nie trzymacie się tematu :pad:

Tomeczku, ale ja np. chleb piekę sam , a jeśli już kupuję to w małej piekarni znajomego, w której wiem jak wygląda produkcja- nie tak jak w sridlach i stonkach...wędliny np. od "chłopa" . Oczywiście nie da się ominąć w 100 w/w ścierwa, sam lubię pożreć WieśMaca, ale ograniczyć można.

w 100% się nie da wyeliminować to fakt :ok:  ale zjedzenie od czasu do czasu kupnej pizzy czy kebaba jest wskazane :smirk:

nie można ze wszystkich przyjemności zrezygnować.   :hop1:

Opublikowano

Bo w Chorzowie Grażka nie ma sobie równych ;-)
Opublikowano

Ktoś jest z Chorzowa? 

Kurczaki ale nie trzymacie się tematu :pad:

:niewiem: przecież jestem z Chorzowa  :rolleyes:

Opublikowano

Grace to może własny lokal otworzysz ;-)  Piekarnik mam, ale już zdolności do pieczenia, a tym bardziej wolny czas - średnio.

A może po prostu mi się nie chce? W sumie wolę mieć pewne miejsce skąd na pewno zamówię smacznie niż sam testować, a przecież nie wiadomo co z tego wyjdzie ;-)

Opublikowano

Grace to może własny lokal otworzysz ;-)  

Oj nie... nie jestem pasjonatką gotowania i pieczenia... a jeśli już, to tylko dla najbliższych  :serducha:

Piekarnik mam, ale już zdolności do pieczenia, a tym bardziej wolny czas - średnio.

No i własnie wolnego czasu też mi brak....

Pozdrawiam :)

Opublikowano

No to przynajmniej mnie rozumiesz. Kolega z poza forum twierdzi, że dobre jedzenie mają na Wolności, tam jest Dominium. Był ktoś? Ponoć cienkie ciasto i smaczna pizza. Jakiś pizzowy smakosz zaliczył ten lokal?