Skocz do zawartości

Dziś w TVN rewolucja w Gubinie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Vitaycie.

Wczoraj w TVN była UWAGA o pożarze a...

Dziś Rewolucja Madzi Gesslerowej pewnej knajpy z mojego Gubina, słyszałem że ma być ostro bo coś nie poszło...
Zobaczmy.

Opublikowano

Nie za bardzo wiem co ta Madzia Gesslerowa robi w ramach rewolucji, ale czy to naprawdę fajne, że "coś nie poszło"? Chyba bardziej by było interesująco, gdyby wszystko dobrze poszło? Czy się mylę?

Pewnie nie czuję blues'a bo nie oglądam TV, ale jakoś mi nie pasuje oczekiwania na czyjeś obsuwy.

Opublikowano

Nie za bardzo wiem co ta Madzia Gesslerowa robi w ramach rewolucji, ale czy to naprawdę fajne, że "coś nie poszło"? Chyba bardziej by było interesująco, gdyby wszystko dobrze poszło? Czy się mylę?

Pewnie nie czuję blues'a bo nie oglądam TV, ale jakoś mi nie pasuje oczekiwania na czyjeś obsuwy.

Reklama Reklama Reklama plus zarabianie kasy, reszta jest nieważna.

Opublikowano

Nie chcę dzielić skóry czy złowróżyć...

Ale ponoć "tradycyjnie" w programie nie będzie i to przyciąga.

Sam jestem ciekaw co to za sensacja.

Jeśli.

Opublikowano

No cóż...

Rekomendacji nie ma, szkoda.

.

Ale...

zawsze jest drugi koniec kija.

O ile cmentarz jest po przekątnej i jest dyskretny (kto nie wie ten go nie zauważy) to po sąsiedniej stronie ulicy jest market, spory, duży, wielobranżowy, którego Niemcy to co najmniej 50% klientów. Przy tym markecie nie dawno powstała knajpa z której pachniało = przyciągało. Niemcy tak lubią.

Knajpę szybko kosztem parkingu powiększono...

Tym drugim końcem przechwytywania klienta jest jej parkingowa obecność i emisja zapachów na okolicę. 

.

Niemiec lubi knajpy i zapewne widuje tą programową, problem w tym, że dla Niemca nazwa "Dzika Świnia" z niczym zachęcającym się nie kojarzy.

Zatem do reklamy dodałbym po Niemiecku i z podświetleniem żeby po oczach dawało np: "Dzika wyżerka"

Opublikowano

Nie podoba mi się ten program!  Rzucanie przez Geslerową naczyniami, nierzadko jedzeniem i to w pracowników, bluzgi, wyciąganie ludzkich słabości, dramatów rodzinnych. Syf i sieczka.

Opublikowano

Nie podoba mi się ten program!  Rzucanie przez Geslerową naczyniami, nierzadko jedzeniem i to w pracowników, bluzgi, wyciąganie ludzkich słabości, dramatów rodzinnych. Syf i sieczka.

A jak myślisz dlaczego?

Opublikowano

Też nie lubię! Nadaje się w parze z Kubą W. z tej samej stajni do pary :] .

Opublikowano

A jak myślisz dlaczego?

Bo tłum lubi oglądać "Trudne Sprawy"  :skromny:

Opublikowano

A ja na początku (bardzo dawno temu) lubiłem to oglądać. Tylko wtedy duuuuużo więcej było o gotowaniu i prowadzeniu gastronomicznego biznesu niż "rozmów w tłoku". Niestety gotowanie się ludziom znudziło i wolą oglądać jak stary matkę po pijaku :wpysk: , bo ona się po kryjomu z sąsiadem :sex:

Opublikowano

Je również absolutnie za tym programem nie przepadam, nagłośniłem go nieco, bo w moim mieście i znam doskonale tą knajpę z czasów prosperity, bywałem tam. Ale konkurencja nie śpi, mimo to odwiedzę ją z ukochaną którejś niedzieli.

.

Bardzo ładnie pokazali plener, jako mieszkaniec moje najlepsze uznanie, nie sądziłem że miasto jest już takie piękne. 

Opublikowano

Bardzo ładnie pokazali plener, jako mieszkaniec moje najlepsze uznanie, nie sądziłem że miasto jest już takie piękne. 

No co Ty nie wiesz jak wygląda w Twoim mieście, dopiero w telewizorni zobaczyłeś :look:  :hmm: