Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szary kibelek kasetowy przenośny, ale mimo wszystko tzeba ją zakonserwować od spodu bo niema żadnego zabespieczenia płyta podłogowa i tam gdzie najwięcej idzie strumień z podkół schodzi milimetrowa warstwa podłogi czyli sklejki i założe jednak chlapacze ! Środek jest idealny .

post-44346-imported-1963f6e8-9bb2-40fc-bd94-c2413b87f445_thumb.jpg

Opublikowano

Kurna, fajny jest układ wnętrza. Zamykana sypialnia, pietrowe łóżeczko i stolik dzienny zamienny na rezerwowe spanie - piękny układ :blagac: Kurka, coś takiego to mi się strasznie podoba. Moja następna budka będzie podobna :przyczepa:

Opublikowano

Ładna :blagac: tylko obudowa trumy jakaś dziwna bo te pokrętła jakieś małe ma :przyczepa:. Powiedz mi jeszcze czy masz nadmuch (trumavent) ?

Opublikowano

nadmuchu w niej niema .piecyk truma 3600 taka wersja musiałbym zobaczyć dokładnie ale cośmitak świta że to ten numer jak coś to podejdę izobacze jaki ten piecy jest. w sumie to ona jest 5 - osobowa ale można zlikwidować górne łóżeczko i jest 4 - osobowa

Pozdro Walduśś

Opublikowano

ładna :blagac: a z profilu wygląda dokłądnie jak mój sterckeman, zresztą nie dziwota bo sa z jednej stajni :przyczepa:

no może za wyjatkiem kufra, gdzie w tej bambie jest wystający a u mnie zabudowany w jednej bryle, a jeśłi chodzi o mebelki i ich kolor - mam dokładnie identyczne :piwo:

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć coś więcej o mojej przyczepce Cavalier kto ją produkuje i w jakim kraju . Kolega Effendi pisze że jest to jedna stajnia z Sterckemanem czyli wrazie potrzeby jakich kolwiek części zamiennych można wziąść Sterckemana?

Pozdrawiam

Walduśś :przyczepa:

Opublikowano

myślę że tak, ale ja przez rok czasu jak mam swojego sterckemana nie znalazłem w kraju żadnego poważnego dealera czy serwisu, gdzie mogłbym zaopatrzyć sie w części zamienne lub jakieś wymienniki i naprawde :przyczepa: Kolego kogo w sytuacji awaryjej mogłbym Ci polecić .... a do tej pory musiałęm naprawić pękniety kufer, wygięte poszycie zewnetrzne, listwe krawędziową oraz lampy obrysowe i musiałem wykazać sie tutaj własną inwencją twórczą :blagac:

Opublikowano

a tutaj masz namiary na serwis CARAVELAIR, też STERCKEMAN-a i LA MANCELLE, ale ja mam kiepskie doświadczenia z nimi :przyczepa: ( mimo wielu zapytan o jakiekolwiek czesci do mojej przyczepy zero odzewu i jakichkolwiek wiadomości )

CAMP-RENT Ul. Dziadoszanska 10 61-248 POZNAN 501 38 11 39

Opublikowano

Effendi a sprawdzałeś szczeki hamulcowe? Wrazie czego trzeba będzie nabić. A inwencje twórczą mam i to mnie motywuje że dam radę . Wrazie czego sąkoledzy z forum zawsze coś podpowiedzą !

Pozdrawiam

Walduśś

Opublikowano

Waldek zapewne cała oś w twojej przyczepie jest Al-Ko albo Knotta i z częściami nie ma problemów :przyczepa: