Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, :skromny:

interesuje mnie taki ekstremalny sylwester podobnie jak organizują sie forumowicze na mikołajki.<-- kliknij

Chodzi o to że jest swojsko nie drogo i inaczej niż zwykle.
Ew. na kempingu. W googlu znalazłem jedynie kemping "pod krokwią" <--kliknij  w Zakopcu ale oferta jest z tamtego roku.
Napisałem maila, zobaczymy co odpiszą. Będąc nad zalewem sulejowskim znalazłem kemping gdzie właściciel mnie informował o sylwestrze ale muszę poszukać kontaktu. Było to mniej więcej  tu 51.410731,19.893284

Mam nadzieję że są takie grupy i ew jeżeli nie są publikowane a można się dołączyć to bardzo proszę o wysłanie wiadomości prywatnej.

Pozdrawiam!

• Odpowiedzi 199
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Dwukrotnie spędzaliśmy Sylwestra na Polanie Sosny w Niedzicy. Było kilka p-pek i camperów. Wspomnienia są b. miłe. Opis jest na forum.

No to co???  Mam tam dzwonić???

Inne miejsce to Nałęczów.  O Zakopcu lepiej zapomnieć.

:yes: AH

Opublikowano

Cieszę się że jest odzew. Fajne miejsce. Z tego co widzę to koszt za zestaw sam+przyczepa+2os+prąd+pobyt = 56zł / doba
Chyba że w sylwestra się wycwanią. AdamH to zadzwoń :)

Nie byliśmy tam jeszcze ale znamy teren bo byliśmy dwa razy w Sromowcach Niżnych. ( Deko dalej )
Mam nadzieję że padną jeszcze inne równie ciekawe propozycje.

W tamte tereny może być ciężki dojazd nie wspomnę o powrocie - chyba że jest na to sposób. :)

Opublikowano

Nie jest tak źle. Dojechaliśmy do Niedzicy białymi drogami i nie było problemów. Ale przy napędzie na jedną oś łańcuchy okazały się niezbędne

Opublikowano

Uzgodniłem!

Wiata na Polanie Sosny na imprezę noworoczną dla nas. Płacimy tylko za drewno. Reszta opłat - patrz cennik.

Camping całoroczny, stok narciarski 200 m - nie chyba 300.

Wiatę zmodernizowano - jest zamykana. Sanitariaty z ciepłą wodą - jak dotychczas. Jak nas będzie więcej to możemy liczyć na drobny upust.,

Ja się na to piszę - pojadę trochę wcześniej.

Kto jeszcze??

:yay::ok::balwanek::tuptup::gitara::jesc:

AH

Opublikowano

Dzieki, super.

My tez raczej w dzien sylwestra.

To robimy liste na zasadzie kopiuj i wklej.

Zapraszamy wszystkich do wpisywania.

1. Mateo77 2os

2.

Opublikowano

Witam

ale się cieszę z takiego sylwestra  , przyjadę 30.12

1. Mateo77 2os
2. Marmatjul  2+3 sooby

Opublikowano

Będziemy chyba wcześniej ale kiedy??????

1. Mateo77 2os

2. Marmatjul  2+3 sooby

3  AdamH  dwoje

Opublikowano

1 AdamH  dwoje

2 Mateo77 2os
3 Marmatjul  2+3 sooby

4 Grace & adje

Przepraszam za zmianę w kolejności ale AdamH ze względu na zaangażowanie w temat powinien się znaleść na pierwszym miejscu  :thank:

Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych   :hej:

Opublikowano (edytowane)

Popieram. Nie chciałem się stawiać na piedestale ani za kolegę decydować bo jeszcze się nie znamy. Nie ukrywam że przeszło mi to przez myśl także fajnie i dziękuję. Ważne ze lista poszła !

Czekamy na dalsze wpisy :)

Edytowane przez Mateo77 (wyświetl historię edycji)