Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawiam moją pierwszą przyczepkę, Home-Car 420 z 1984 r. Jak na swój wiek jest w przyzwoitym stanie. Co najważniejsze, jest szczelna, wszystko w niej działa i zmieściła się w moim bardzo mocno ograniczonym budżecie. Fotki całego zestawu zrobiłem podczas powrotu po zakupie z Okonka (Wielkopolska). Jak ją troszkę "podpicuję" wrzucę coś jeszcze :]

post-20121-0-48256500-1444934862_thumb.jpg   post-20121-0-10101900-1444934886_thumb.jpg

Opublikowano

Gratuluje i do zobaczenia na szlaku. Teraz, to już aby do wiosny:-)

Opublikowano

@pepe6: dokładnie, aby do wiosny. Moja 5 letnia córka pyta się mnie prawie codziennie kiedy w końcu pojedziemy na wycieczkę z przyczepką. Sam też już przebieram nogami, ale trzeba uzbroić się w cierpliwość.

Opublikowano (edytowane)

Dlaczego? Jeszcze kilka spotów w tym roku będzie ;)

Nie mam ogrzewania a przy rocznym maluszku który też będzie się z nami przemieszczał  to o tej porze roku może być problem. 2 - wykorzystałem już cały urlop w tym roku, a z uwagi na charakter mojej pracy jestem niezbyt mobilny. Poza tym zaplanowałem kilka modyfikacji w czepce i zacznę je tworzyć wczesną wiosną.

Edytowane przez kamileek8 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Moze pomysl o dolozeniu ogrzewania (nawet bez nadmuchow). Zmiescisz sie pewnie w 500-600 zl a w razie niepogody bedzie ciepelko i sucho w cepce.

Opublikowano

Ja kupiłem grzejnik konwekcyjny za 60zł w Auchan na wszelki wypadek. I przydał się, a co najważniejsze - sprawdził. W przyczepie cieplutko i to na minimalnych ustawieniach. Warto mieć, warunek tylko żeby 230V było.

Opublikowano

Również nie posiadam ogrzewania ale zakupiłem grzejnik http://www.leroymerlin.pl/ogrzewanie/ogrzewanie-elektryczne/konwektory/konwektor-elektryczny-dl01-celcia,p251717,l1338.htmli przydał się bez problemu w budce było jakieś 25stopni przy środkowej regulacji temp. gdy na dworze było zaledwie 5stopni. Ale gdy kupowałem budkę wiedziałem że tylko i wyłącznie będę jeździł na pola kempingowe. Więc się z tym liczyłem. Pozdrawiam :hej:

Opublikowano

budka z duszą stare jest piekne i z klasą oraz wytrzymałość coś o tym wiem ;) niech się sprawuje i do zobaczenia gdzieś na szlaku