Skocz do zawartości

Hobby 400 2005 r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Pochwalę się swoim świeżym nabytkiem niedawno co osobiście sprowadzonym z krainy wiatraków i kanałów :) . Już po wszystkich rejestracjach, tłumaczeniach przeglądach itp. itd. .

Swoją poprzednią cepkę musiałem zmienić ze względu na powiększająca się rodzinkę :) .

Teraz w planach jest tylko jeszcze montaż sytemu enduro II i klimy :) i  oczekiwanie na nowy sezon .

post-14721-0-50287300-1444216454_thumb.jpg

post-14721-0-04522800-1444217058_thumb.jpg

Opublikowano (edytowane)

Witam ,

Pochwalę się swoim świeżym nabytkiem niedawno co osobiście sprowadzonym z krainy wiatraków i kanałów :) . Już po wszystkich rejestracjach, tłumaczeniach przeglądach itp. itd. .

Swoją poprzednią cepkę musiałem zmienić ze względu na powiększająca się rodzinkę :) .

Teraz w planach jest tylko jeszcze montaż sytemu enduro II i klimy :) i  oczekiwanie na nowy sezon .

Gratulacje, ja również nabyłem podobna 400-setkę z 2005 (miesiąc temu z Danii) i tez zamierzam zamontować napęd i klimę. Czy masz jakieś propozycje jakie modele klimy i napędu ? .Ciężej jest z klimą do naszych 400-setek najlepsza by była np. Saphir Compact - w każdym razie - "pod siedzeniowa" ale ceny sa zaporowe . Jak będziesz miał jakiś pomysł to daj znać - to u mnie tez gorący temat

http://forum.karawaning.pl/topic/20343-hobby-400-nowy-nabytek/

Edytowane przez Erni (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Niestety klima podsiedzeniowa to jedyne wyjście przy tak małej przyczepce . Na dachu nie bardzo mam miejsce bo mam duży szyber i nie chce go się pozbywać.

Cena fakt mało zachęcając ale coż zrobić ........:(

Napęd na  pewno Enduro II bo dużo tańszy niż Mover. W promocji można poszukać za 2900 zł .

A wiesz że mnie ubiegłeś  w zakupie tej cepki ....... :nono:  chciałem ją obejrzeć ale sprzedający mówił mi że się z kimś już umówił na oglądanie . A że ode mnie daleko to nie ryzykowałem tylko się wnerwiłem :) i wsiadłem w samochód i kupiłem u żródła w Hollandii :] . Ale nie ma sprawy wisisz mi flaszkę za straty moralne :yay:

Opublikowano

Niestety klima podsiedzeniowa to jedyne wyjście przy tak małej przyczepce . Na dachu nie bardzo mam miejsce bo mam duży szyber i nie chce go się pozbywać.

Cena fakt mało zachęcając ale coż zrobić ........ :(

Napęd na  pewno Enduro II bo dużo tańszy niż Mover. W promocji można poszukać za 2900 zł .

A wiesz że mnie ubiegłeś  w zakupie tej cepki ....... :nono:  chciałem ją obejrzeć ale sprzedający mówił mi że się z kimś już umówił na oglądanie . A że ode mnie daleko to nie ryzykowałem tylko się wnerwiłem :) i wsiadłem w samochód i kupiłem u żródła w Hollandii :] . Ale nie ma sprawy wisisz mi flaszkę za straty moralne :yay:

ok nie ma sprawy , zapodaj jakieś fotki jak pomontujesz sprzęt - powodzenia