Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy Forumowicze,

Spójrzcie swoimi oczyma badaczy i powiedzcie co o tym sądzicie....

http://allegro.pl/hobby-420-4-5-osob-lazienka-wc-2-namioty-i5686329983.html

z częstochowy od darka zazwyczaj są sensowne, ze zdjęć nie wygląda źle , ale tradycyjnie trzeba pomacać i powąchać 

jak dla mnie układ mimo, że bardzo popularny to mało wygodny i drugi raz bym się nie zdecydował na taki 

Opublikowano (edytowane)

czyli znasz sprzedającego?? 

znany jest na forum, ja oglądałem w zeszłym roku przyczepę dla znajomego i wszystko było zgodnie z opisem i stanem ze zdjęć 

nie mam 200% pewności czy to ten sam darek , ale po stylu ogłoszenie wnoszę, że to ten sam  :skromny:

Edytowane przez chris_66 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Zalecana szczególna ostrożność. Chodzi mi bardziej o model przyczepy niż o samego sprzedawcę ( choć jakby przeanalizować moje zakupy u p. Darka to chyba jedno i drugie). Hobbitki gniją niemiłosiernie nad przednim oknem i musisz to sprawdzić. 

Opublikowano

kupiłem w tym roku u darka przyczepę dokładnie taką samą tyle że prestige ja jestem bardzo zadowolony ale najlepiej podjechać i oglądnąć :yes:

Opublikowano

my kupowaliśmy u Darka 2 razy i zawsze zadowoleni a że hobbity gniją z przodu to nie nowość chociaż w jego przyczepkach tego nie było przyczepki suchutkie czyste i zgodne z opisem w tym układzie dużo miejsca nie ma trzeba pojechać i zobaczyć układ bo jeżeli o szczelność chodzi to jest  ok

Opublikowano

Ja też swoją kupowałem u Darka, identyczna, użytkowaliśmy cztery sezony i nic się z nią nie działo, zmieniłem tylko dwa krany, jeden bo się zepsuł a drugi żeby było do pary. W tym roku znalazła nowego właściciela i myślę ze jeszcze im posłuży długo, bez żadnych przecieków. 

Opublikowano

Sprawdzony układ (mam taki) cena troszkę wysoka ale jeśli stan zgodny z opisem i zdjęciami to warto zobaczyć i się potargować.

Opublikowano

Miałem z takim układem i moim zdaniem jest idealna dla trzech osób, ewentualnie dwoje dorosłych i dwoje dzieci, ale szału nie będzie. W mojej można było poskładać ściany ubikacji i w ten sposób otrzymywałem więcej miejsca wewnątrz. Kuszą te dwa przedsionki, ale trzeba się zastanowić, czy są mi dwa potrzebne.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Moja przyczepa jest identyczna jak ta z ogłoszenia i na brak miejsca nie narzekamy. Wiadomo, że jak rozłoży się dwa łòżka to z miejscem jest krucho ale tak to już jest. Dla mnie ważne jest aby drzwi od kibelka i lodówki dały się otworzyć :) Dwie moje pociechy (11 + 6) spią zamknięte w sypialni a my "przy kibelku". Mamy takie same przedsionki, zależnie od długości pobytu obydwa są używane. Hobby clasic ma bardzo przyjemne jasne wnętrze, wygląda na dużo młodsze niż jest w rzczywistości. Przyczepa ma swoje lata trzeba dokładnie sprawdzić. Moją podobno sprawdzało trzech "fachowcōw" i nic nie znaleźli. Pierwsza zima dała odpowiedź gdzie przeciekała. Na szczęście jest na forum opis naprawy, która nie jest skomplikowana.

Z tego co zauważyłem przyczepa z ogłoszenia ma zwykły zaczep a powinien być ze stabilizatorem.

Opublikowano

Ja również mam przyczepę od tego sprzedawcy identyczny układ, tylko inny kolor wnętrza i jeden przedsionek ale za to 3,5 metra głębokości, dla mojej rodziny 2+ 2 jest w zupełności wystarczająca. Użytkujemy ją już 3 sezon i póki co nie zawiedliśmy się na niej. Nasz egzemplarz sprawdzaliśmy przed zakupem kilka godzin.