Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

@ Paczek,

ostatnio śledziłem na tym forum wypowiedzi odnośnie kempingów w okolicy Wenecji.

Znalazłem cala masę informacji i wykorzystam je już niedługo.

Kempingów jest sporo.

Kombinatów i agroturystycznych.

Z lądowej i półwyspowej strony Wenecji.

Poczytaj, sprecyzuj może wymagania i oczekiwania a z pewnością glos zabiorą osoby znające ta okolice.

Z Essen pozdrawia

MaK

Opublikowano

@Paczek  > ...ktoś coś poleci ?

kempingi      wybierz wg potrzeb

Pozdrawiamy,

Ir & Ed

My bylismy w zeszłym roku TU: 

https://www.google.pl/maps/place/Venezia+Camping+Village/@45.4390125,12.3211373,12z/data=!4m5!1m2!2m1!1scamping!3m1!1s0x0000000000000000:0x507aed7999117688

Bardzo dobry kemping do zwiedzana i tak tez jest traktowany. Wysoka jakość i standard. Jest nawet basen ale płatny extra. Polecam

Pozdrawiam

Opublikowano

Nasze kempingi do zwiedzania Wenecji...

attachicon.gifk-w.png

Pozdrawiamy,

Ir & Ed

PS

Start z Pra delle Torri, prom z    Punta Sabbioni

Ired. W czasach studenckich, spaliśmy pod namiotem w Mestre. Obudził nas ryk syreny wielkiego kontenerowca, płynącego kanałem naprzeciwko nas (rozbijaliśmy się nocą, nie mając pojęcia o miejscu :) ) Czy to aby nie ten sam kemping  :hmm:  Pamiętam, że trasa dla statków była wyznaczona palami wbitymi w dno..... 

Opublikowano

A ja Ci polecę Caorle, Laguna Village. Nie byłem z cepką co prawda, a pod namiotem z Selectcampem. Kemping fajny, rodzinny, czyste sanitariaty, blisko do morza, 3 fajne baseny na ośrodku, sklepik, pizzeria, ładne "boksy" dla carawaningu. Dla mnie super.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

My bylismy w zeszłym roku TU: 

https://www.google.pl/maps/place/Venezia+Camping+Village/@45.4390125,12.3211373,12z/data=!4m5!1m2!2m1!1scamping!3m1!1s0x0000000000000000:0x507aed7999117688

Bardzo dobry kemping do zwiedzana i tak tez jest traktowany. Wysoka jakość i standard. Jest nawet basen ale płatny extra. Polecam

Pozdrawiam

No fajny fajny . Też o nim myślałem .bo byłby dobrą bazową wypadową do zwiedzania Padwy , Werony , Mediolanu . Nawet myślałem tam zostawić przyczepkę i resztę Włoch zaliczyć "pod namiotem". Tylko troszkę drogawy  :no:

Dokładka, dojazd z Marelago...

attachicon.gifMarelago.png      więcej... = całość

Pozdrawiamy,

Ir & Ed

OK - też może być . Tylko jak dotrzeć na plac św. Marka ? wpław ? 

Edytowane przez Paczek (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Witam miejscowość typowo turystyczna a Camping Marelago ciekawy osobiście na nim nie byłem ale codziennie bywałem w jego sklepie b.blisko morza cennik na 2015r

post-15544-0-85331200-1448819739_thumb.jpg

post-15544-0-19703300-1448819575_thumb.jpg

post-15544-0-55748100-1448819824_thumb.jpg

post-15544-0-64561900-1448820433_thumb.jpg

Do Wenecji podróż samochodem do Punta Sabboni parking 5e i podróż statkiem Marco Polo w obie strony 9e za osobę.