Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam nowej budki (stara zrobiła się za mała) najlepiej pasuje mi Burstner Ventana np.

http://olx.pl/oferta/przyczepa-kempingowa-burstner-ventana-490tk-przedsionek-lozko-pietrowe-CID5-ID9WK5N.html#c5089d037d

lub

http://olx.pl/oferta/burstner-ventana590tl-prysznic-przedsionek-jak-hobby-knaus-lmc-2006r-CID5-IDaNRNH.html#c5089d037d

Proszę o podpowiedź na co ewentualnie zwrócić uwagę w tych modelach? 

Na razie mało ofert, byłem w Bieruniu ale w trzech miejscach nic ciekawego. 

Pozdrawiam Damian Drabiec

Opublikowano

Miało być Burstner Ventana (a na trzeźwo piszę) :skromny:

Witam szukam nowej budki (stara zrobiła się za mała) najlepiej pasuje mi Burstner Ventana np.

http://olx.pl/oferta/przyczepa-kempingowa-burstner-ventana-490tk-przedsionek-lozko-pietrowe-CID5-ID9WK5N.html#c5089d037d

lub

http://olx.pl/oferta/burstner-ventana590tl-prysznic-przedsionek-jak-hobby-knaus-lmc-2006r-CID5-IDaNRNH.html#c5089d037d

Proszę o podpowiedź na co ewentualnie zwrócić uwagę w tych modelach? 

Na razie mało ofert, byłem w Bieruniu ale w trzech miejscach nic ciekawego. 

Pozdrawiam Damian Drabiec

Witam Tyszanina :-)

W Bieruniu dopiero zaczną sprowadzać z początkiem października jak skończy się sezon w NL i D.

Ze sprzedającym z drugiej oferty (Rafał) miałem już kontakt telefoniczny jak szukałem budki. Jest to handlarz, konkretny rzeczowy, sympatyczny gość. Przesłał mi ogrom zdjęć i opowiedział o mankamentach jakie występują w przyczepie wraz ze zdjęciami felerów.

Na co zwrócić uwagę w tych modelach to niech wypowiedzą się użytkownicy tych modeli ale wydaje mi się że na to samo co w pozostałych. 

Opublikowano

Witam i pozdrawiam Tyszan. My już od dwóch lat nie mieszkamy w Tychach (muszę zmienić), a w Porębie Wielkiej koło Oświęcimia. Nowa Budka już jest od kolegi Ufolz,  myślę że w nadchodzącym tygodniu już będzie stała u nas przy domu.

POZDRAWIAM 

Opublikowano (edytowane)

Drabcu -  nie krępuj się  pokazuj .. :) fotka z parkingu jest zar....bista.. :D (porównanie Mondeo i Buerstner)

Buerstner 530 TK :) 5325 model 560cm długości 784cm długości z dyszlem :)

Edytowane przez ufolz (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Grzesiu a co może być... :) Alicja tak lubiła przebywać u Błazeja na pięterku że trzeba pomyśleć o .....

W końcu Twoja córka nie może mieć gorszych warunków wypoczywania. hihihihi

a tak na poważnie to plany są o czym pewnie informacja w temacie nasze pojazdy.

A Damian niech porobi fotki w pełnej okazałości I wstawia :) to jego temat wiec mu nie zaśmiecajmy. :)

żeby tradycji stało się zadość zimne Piwko było przy podpisywaniu.. :)

mam jedną fotkę Damiana z trasy :)

post-5064-0-92992100-1442046464_thumb.png

Opublikowano

Powinien być szczęśliwy ze nie skończył w rowie podczas powrotu do domu :)

Opublikowano

Rosolek sie wtedy niepochwalil ze kupil od Ciebie. A Damian napisal bo wiedzial ze spolecznosc forumowa pilnuje budek.

Opublikowano

:ee:

Powinien być szczęśliwy ze nie skończył w rowie podczas powrotu do domu :)

Hejka coś Ty mondek wymiata  :ee:

W czwartek jadę w Bieszczady to dam więcej fotek Pozdrawiam Damian

post-8016-0-21169300-1442257429_thumb.jpg

post-8016-0-74624700-1442257496_thumb.jpg

post-8016-0-55149000-1442257522_thumb.jpg

Opublikowano

:ee:

Hejka coś Ty mondek wymiata  :ee:

W czwartek jadę w Bieszczady to dam więcej fotek Pozdrawiam Damian

nie no spokojnie, holownik masz odpowiedni.

Z tym lądowaniem w rowie to mamy z Ufolzem swoje wspomnienia.

Sprzedałem kiedyś swoja budkę Koledze Rosołkowi ale jakoś nie przyszło mi na myśl, żeby na forum się tym pochwalić.

Jedzie sobie zatem Rosołek do domu szczęśliwy z ogonem, a za nim dwóch kolesi widząc budkę z napisem GregorY na dupie ale innym ciągnikiem zastanawiają się czy czasami budka nie jumana i czy nie powinni kontrolnie gościa do rowu zepchnąć :)

Dobrze, że odpuścili..... :)