Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cena dość niska. Przyczepa sprzedaje się już kilka miesięcy i coś sprzedać się nie może.

Ze sprzedawcą już rozmawiałeś? Coś więcej wiesz o tej przyczepie? Czy masz więcej zdjęć może?

Edytowane przez jacek00 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Wydaje mi się, że wnętrze w tej przyczepie to jakby z lat 90' a nie z 2010.

Opublikowano

Teraz też mają podobną. Niestety ale wielu producentów stosuje chyba najtańsze materiały rodem z najtańszych wersalek z bazaru :-)

A co do przyczepy to z tych zdjęć wiele wywnioskować nie można, zwłaszcza że połowy ścian zewnętrznych w ogóle nie widać. Stąd moja prośba aby zainteresowany zdobył więcej lepszych zdjęć.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Nie zdobyłem zdjęć bo sprzedający nie odbiera telefonu więc odpuściłem.

Co myślicie o poniższej ?

http://olx.pl/oferta/sprzedam-przyczepe-kempingowa-sterckeman-starlett-450-cp-evolution-CID5-IDb4RZn.html#86ab3db0a4

Cena jak za przyczepę 10 - 15 lat starszą. Rozkład fajny, brałbym ją jeśli faktycznie jest ori nie bita i jest sucha, w co jednak nie wierzę przy tej taniości.

Edytowane przez Gitner (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Patrząc z punktu widzenia np. mojej żony, miałaby istotna wadę w rozkładzie. Jeżeli ktoś robi coś przy kuchni/zlewie, a ktoś chce przedostać się do przodu przyczepy, musi sie przepychać. W pewnych okolicznościach ocieranie się może byc fajne  :]  :-]  :serducha:  ale na dłuższa metę może stać się denerwujące....  :hmm:

Cena podejrzanie niska.... 

Opublikowano

Kajtek w zasadzie w każdej przyczepie musisz się przepychać w tę albo w tamta stronę no chyba, że

gotowanie w przedsionku.

Nie zdobyłem zdjęć bo sprzedający nie odbiera telefonu więc odpuściłem.

Co myślicie o poniższej ?

http://olx.pl/oferta/sprzedam-przyczepe-kempingowa-sterckeman-starlett-450-cp-evolution-CID5-IDb4RZn.html#86ab3db0a4

Kolego gdzie mieszkasz ile masz do tej przyczepy????