Skocz do zawartości

fajna ale bita - Burstner Ventana 500 TS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.

po sąsiedzku znalazłem przyczepkę.

pojechałem pooglądac no i bita - Pan taką kupił w 2007

podobno niemiec pojechał na wakacje , tam przyczepa sie sturlała i uderzyła przodem w drzewo (a?)

i się od razy pozbył

oglądnąłem naprawde dobrze i zacieków nigdzie nie ma

ale naprawa wyglada jak by ją wujek Stefek z kolegami w szopie przy harnasiu robił.

cena jest atrakcyjna - cepa z 2005 roku

problem widze jedynie w późniejszej ewentualnej odsprzedaży ...

co Wy na to ?? :)

post-14520-0-36310200-1440329938_thumb.jpg

post-14520-0-67113200-1440329942_thumb.jpg

post-14520-0-23936200-1440329945_thumb.jpg

post-14520-0-16222600-1440329948_thumb.jpg

post-14520-0-76059200-1440329994_thumb.jpg

Opublikowano

Brać i przy Harnasiach robić po swojemu :) - będziesz wtedy wiedział co masz.

Pamiętaj że nie zawsze widać zacieki w zgniłej budzie.

Opublikowano

Jak cena dobra to wg mnie nie ma tragizmu, wszystko jest do naprawienia/poprawienia.

Z drzewem to chyba bajka, jakiś przypadek że tak równo uderzyła z obu stron z dyszlem po środku.

Opublikowano

Wojtek cos mi sie wyaje za ta cepka w zeszlym roku byla sprzedawana w Świdnicy a pozniej w Słotwinie... ale moge sie mylic - jesli patrzac od tylu po lewej stronie ma zagieta listwe pomiedzy oknami to bedzie ta...

Opublikowano

raczej nie ta (widziałem papiery - od 2007 roku w tych samych rękach pod wrocławiem)

ale tak czy siak mimo okazyjnej ceny odpuszczam

i to gł. dla tego ze wiem jak ciezko potem taką bude odsprzedać (ta jest od kwietnia wystawiana .. pocz. za 28 a teraz za 25)

po prostu miałem rzut kamieniem i chciałe zobaczyć ... i ofkors się podzielić z wami "wrażeniami" :)

Opublikowano

:]  nie mogłem się doczekać pierwszego ataku Kita. On pewnie też zacierał ręce jak zobaczył wątek, by zająć wygodne miejsce w loży szyderców :ee:

Opublikowano

taa.. tez czytałem ten "kultowy" wątek , ale się powstrzymywałem od napisania czegokolwiek (a generalnie gaduła/papla forumowy jestem)

:)