Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mało sympatyczny sposób zamontowania bagażnika na tylnej ścianie  :oslabiony:

Opublikowano

Jak można nie wpisać podstawowej informacji De eM Ce w ogłoszeniu ???  :sciana:  

Budka fajna, wielkość i układ   :palacz: 

Opublikowano (edytowane)

Ten to FDK czyli łóżko małżeńskie wzdłuż, obok kibelek i na zewnątrz umywalka.

FSK jest z podkową na środku.

QDK natomiast ma obok łóżek piętrowych kibelek z umywalką, później siedzisko ze stołem i łóżko w poprzek.

Edytowane przez jacek00 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Trzeba koniecznie sprawdzić te "wstawki" nad drzwiami i przy luku przednim lewym :hmm:  

Opublikowano (edytowane)

Co do danych, to mam gdzieś katalog Knausa z tego okresu, mogę Ci go podesłać.

W tej przyczepie jest taki sam, wyciągany zbiornik na wodę co w mojej poprzedniej. Schowany jest zaraz za lukiem przednim na lewej ścianie - pierwsze drzwiczki serwisowe od przodu.

Jest to bodajże 30 l zbiornik z kółkami - coś jak popularne zbiorniki na szarą wodę.

Taki zbiornik ma tą zaletę, że jak stoisz na kempingu, to zawsze możesz go wyjąć i napełnić. Jednak dla kogoś, kto planuje się raczej często przemieszczać, takie rozwiązanie jest niepotrzebne a napełnianie zawsze jest niewygodne - zbiornik trzeba zawsze wyjąć i nijak go przerobić (tak żeby to miało ręce i nogi) na taki napełniany przez zakręcany wpust na ścianie, o jakimś automatycznym poprzez zawór spłuczkowy nie wspominając.

Zwróć uwagę, że bojler najprawdopodobniej jest tylko na 230V.

Edytowane przez Heniekag (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Fajna budka, ostatnio podobna poszła na forum, tyle, że chyba nie było piętra. Mam pytanie "przy okazji", jaki jest max nośność łóżka piętrowego? czy to są typowo dla dzieci, czy dorosły tez może się tam wdrapać?