Pierzasty Posted September 11, 2015 Z Tonym i z Tomem Chyba czas na kolejną ... zakurzona Istria czeka szykuj się do uzupełniania Poza tym - przewiduję chyba jeszcze jedną w tym roku - 6 DDW Mam nadzieję, że się nie zawiodę bo marzyłam o tym miejscu Chętnie wspomogę. Może np. jakieś foty mam jakich Ty nie masz, jednak w pisaniu relacji nie dorastam Ci do pięt dla tego nawet nic nie zaczynałem, tylko siedzę jak mysz pod miotłą licząc że może Ty coś zaczniesz smarować. Po za tym 75% swojego urlopu (nie krótkiego jak wiesz) spędziłem bezproduktywnie, przez co mam taki jakiś niedosyt (oprócz dni z Wami na Istrii, jednym dniu na Krk i krótkiej wizycie w Senj widziałem nie za wiele ale to jest następstwo tego czego się jak pewnie pamiętasz obawiałem ) (Aha no i po "uwolnieniu" złapaliśmy jeszcze te dwa dni Kłodzka- które były jak już pisałem strzałem w 10, nie jakąś tam kulą w płot ) Dzięki za relację z Kazimierza, mam go w planach i na 10000000000% się przyda taki gotowiec Quote Share this post Link to post Share on other sites
maćki Posted September 11, 2015 My byliśmy u Pielaków kilka lat temu . Po powodzi , która zalała okoliczne tereny . Pobyt wspominamy bardzo ciepło . Z ciekawostek , jeden z synów Pielaków - Irek jest przewodnikiem . Pokazał nam Kazimierz , Puławy i okolice .Rejon z duszą . Relacja super . Quote Share this post Link to post Share on other sites
gusia-s Posted September 11, 2015 Chętnie wspomogę. Może np. jakieś foty mam jakich Ty nie masz ... Liczę, że masz coś szczególnie z wyprawy na klify - temperatura wtedy powaliła mnie na tyle, że już nie miałam siły na focenie ... po "uwolnieniu" złapaliśmy jeszcze te dwa dni Kłodzka- które były jak już pisałem strzałem w 10, nie jakąś tam kulą w płot ) Dzięki za relację z Kazimierza, mam go w planach i na 10000000000% się przyda taki gotowiec Może dasz się namówić chociaż na fotorelację z Kłodzka ??? A Kazia serdecznie polecam ... nawet podpowiem, którędy nie chodzić z dziewczynami ... Z ciekawostek , jeden z synów Pielaków - Irek jest przewodnikiem . Pokazał nam Kazimierz , Puławy i okolice .Rejon z duszą . Relacja super . A tego nie wiedziałam, choć poznaliśmy obu Ten kawałek świata faktycznie ma duszę Quote Share this post Link to post Share on other sites
Commander Posted September 11, 2015 Bardzo bym chciała ale coś nas łączy z Tonym trafiłeś Elżbieta Dzikowska i mój Tata mają wspólne korzenie Mama Elżbiety była też chrzestną mojego Taty. Ma się tego nosa ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kajetan Posted September 11, 2015 Niemożliwa jesteś z tymi swoimi relacjami No ja wymiękam..... Powinnaś przewodniki pisać Spytam w Pascalu, może mają przyjęcia do pracy Kiedy w Beskidy jedziecie? Pewnie dowiem się rzeczy i poznam w relacji miejsca, o których istnieniu nie mam pojęcia ale Gusia je odkryje Szacun Gusia Quote Share this post Link to post Share on other sites
gusia-s Posted September 11, 2015 ... Spytam w Pascalu, może mają przyjęcia do pracy ... Chętnie przyjmę ofertę ... gdyby tak chcieli mnie wysyłać jeszcze w delegacje to potem mogę pisać i pisać ... a Beskidy ... kope lat nie byłam na razie nie mam w planach ale jak tam trafię to na pewno opiszę Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kajetan Posted September 11, 2015 ... a Beskidy ... kope lat nie byłam na razie nie mam w planach ale jak tam trafię to na pewno opiszę Jakby co, to masz u mnie darmową metę na ogródku To za te "obiecanki, cacanki" Quote Share this post Link to post Share on other sites
gusia-s Posted September 12, 2015 Jakby co, to masz u mnie darmową metę na ogródku To za te "obiecanki, cacanki" Dzięki za propozycję Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacekh Posted January 31, 2016 My również polecamy kamping Pielaka .Nas Pan Pielak w maju 2015 kasował 60zł/doba 2+1 komplet .Na zwiedzanie poŚwięciliŚmy 5dni.Było super i trafiliŚmy na niedziele rycerską na zamku.Polecamy wszystkim ,którzy jeszcze tam nie byli. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gusia-s Posted January 31, 2016 Kiedyś tam jeszcze wrócimy Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacekh Posted February 1, 2016 my zamek w Janowcu zostawilismy na następny raz.Piękna jest promenada wzdłuż wisły,(długa może na 3km) można piechotą lub rowerem dojechać do sąsiedniej wsia tak wygląda spichlerz w którym znajdują się łazienki ,kuchnia i miejsce do zabawy i biesiadowania w chłodne dnino i wisła naprzeciw kampinguJedynym problemem było znalezienie sklepu z mięskiem ,tam chyba karmą jest sztuka .pozdrawiamy i do zobaczenia w Kazimierzu! Quote Share this post Link to post Share on other sites
effka Posted June 23, 2016 Świetna relacja Pomimo okropnych upałów jutro po pracy wyruszamy do Kazimierza. Ciekawe ile z polecanych miejsc uda nam się odwiedzić? Quote Share this post Link to post Share on other sites
gusia-s Posted June 24, 2016 .... Hmm, jak to się stało, że umknęły mi Twoje posty 5 dni to tak akurat by było dla nas Świetna relacja Pomimo okropnych upałów jutro po pracy wyruszamy do Kazimierza. Ciekawe ile z polecanych miejsc uda nam się odwiedzić? Dziękuję Faktycznie zapowiada sie gorący weekend, podczas naszej wizyty w Kaziu tez tak było. Oby udało się jak najwięcej zobaczyć !!! Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites