Inia Posted August 1, 2015 Witam,mam angielską Swift Corvette, szykujemy sie do wyjazdu i pojawił się problem związany z elektryka. Po podłączeniu do prądu nie działa pompa i oświetlenie,natomiast lodówka tak. Dziś przyjeżdża elektryk,aczkolwiek nie wiem, czy ogarnie temat.Proszę o wskazówki ,proszę Quote Share this post Link to post Share on other sites
witus Posted August 1, 2015 Witam,mam angielską Swift Corvette, szykujemy sie do wyjazdu i pojawił się problem związany z elektryka. Po podłączeniu do prądu nie działa pompa i oświetlenie,natomiast lodówka tak. Dziś przyjeżdża elektryk,aczkolwiek nie wiem, czy ogarnie temat.Proszę o wskazówki ,proszę Lodówka działa z 220V, a reszta pewnie z 12V. Sprawdź zasilacz (pewnie jest w szafie lub okolicy). Quote Share this post Link to post Share on other sites
Inia Posted August 1, 2015 Zgadza się, poszedł prostownik,a że nie używamy narazie akumulatora ,kupiliśmy transformator za ok.50zł i elektryk ładnie zamienił ,dzięki Quote Share this post Link to post Share on other sites