Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam interesuje mnie ta cepka Burstner 440 TS rok 1998 napiszcie co o niej sądzicie czy warto ją jechać zobaczyć i czy cena nie jest zawyżona jak na ten rocznik

Witam interesuje mnie ta cepka Burstner 440 TS rok 1998 napiszcie co o niej sądzicie czy warto ją jechać zobaczyć i czy cena nie jest zawyżona jak na ten rocznik

allegro.pl/przyczepa-burstner-440-ts-przedsionek-x2-zamiana-i5496944820.html

Opublikowano

tak o tą cepke chodzi ja myślałem o cenie do 20 tyś za nią

Za taką kasę szału nie ma.

cene może da się opuścić mi chodzi o wygląd tej cepki czy nie jest uszkodzona czy mokra sprzedawca pisze ze jest dobra jak na ten rocznik no ale cena chyba z kosmosu wzięta

Opublikowano

Wydaje mi się, że cena zbyt wygórowana jak na ten rocznik i model, ale nie sugeruj się moim zdaniem--są tutaj prawdziwi eksperci napewno ci doradzą.

W/g mnie powinna wynosić maks.13000 a nie 23 tyś za 1998rok--pogieło i to zdrowo

Pozdrawiam 

Opublikowano

Cena ceną a stan techniczny jest najważniejszy, dasz 2tyś mniej a później

włożysz 5tyś w naprawę, słaby interes. :oslabiony:

O autach mówią tak "najtańsze auto w utrzymaniu to te drogie w zakupie"  z przyczepą może być to samo.

A 13tyś to jest cena za fajną przyczepkę z roku 90-92r

Opublikowano

no właśnie coś może w tym jest drogo za ten rocznik ale może warto aż tak na roczniku mi nie zależy, tylko na poszyciu i układzie wnętrza który mi odpowiada jest dużo cepek tańszych ale może i gorszych ja szukam cepki do 21 tyś i dmc 1400 właśnie w takim układzie środka.

Opublikowano

Dlatego o cenie można mówić po oględzinach.

zgadzam się z tym tylko ja jestem laikiem w sprawie przyczep raz już bym się nadział na przyczepę bita na szczęście marko6 pojechał ze mną na oględziny i zaoszczędziłem 20 tyś

Opublikowano (edytowane)

Roczniki 2000 rok i wyżej nawet 5 osobowe chodzą koło 19-20 tyś. No ale mamy sezon.

Ale to żaden wyznacznik.

Bardzo fajne jak widać ze zdjęć nie zniszczone wnętrze. Z zewnątrz też nie ma się do czego przyczepić.

Szukasz 4-ki. to fajna opcja. Widać że ktoś o to dbał.

Jechał bym oglądać.

P.S.

Nauczyłem się na tym forum że rocznik +- 5 lat nie ma znaczenia jeżeli mówimy o cenie.

Edytowane przez blumore (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Tylko 5 osobowych o dmc do 1400 kg to już jest troszkę mniej dużo przyczep w tych rocznikach ma powyżej 1400 dmc

trochę mnie ta cena przeraża czy warto tyle dać za taką przyczepę

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli jeszcze rozważasz tę przyczepę, to zwróć uwagę na pękniętą ścianę przednią w okolicy uchwytu manewrowego (dość typowa przypadłość tej marki) niemniej ważne czy i w jaki sposób zostało to zabezpieczone przed wodą... Uważam również iż wraz z tym wszystkim co zostało do niej "doinwestowane" to przy DMC1200kg o ładowności raczej albo możesz już zapomnieć albo będzie znikoma... Polecam zważyć przed ewentualnym kupnem by być świadomym... Cena, może nie z zaporowych ale chyba z górką by było z czego targować ;)