Daniel DJR Posted Thursday at 05:44 PM W dniu 2.05.2020 o 19:38, Voku napisał: Jakość ok, można tym kręcić i ustawiać jak się chce, jedyny minus nie da się tego zablokować, więc na czas podróży trzeba sobie jakoś radzić. Mam taki sam . Dodatkowo jest regulowany naciąg amorka. Ja dodatkowo dałem dużą podkładkę po przeciwnej stronie szafy. Blokada ekspanderem zdaje egzamin. Ale można i tak : Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mars Posted Friday at 12:43 AM 16 godzin temu, w79 napisał: ...A tak poważnie to z tego zdjęcia wynika, że za plecami nie ma ścianki do oparcia się, u mnie jest - co skrzętnie wykorzystuje... Piszesz o miejscu za tą żółtą poduszką? Jeśli tak, to według mnie jest ścianka prawie na równi z tym oparciem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
w79 Posted Friday at 05:23 AM Pisałem o zdjęciu @jacek00. Ścianka jest krótsza niż tv. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek00 Posted Friday at 08:17 AM 2 godziny temu, w79 napisał: Pisałem o zdjęciu @jacek00. Ścianka jest krótsza niż tv. Zgadza się. Po drugiej stronie jest pełna ścianka do oparcia się, Quote Share this post Link to post Share on other sites