Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

http://olx.pl/oferta/przyczepa-kempingowa-compass-clermont-nieduza-a-wszystko-majaca-2001r-CID5-IDa5NEW.html#7e7a25ef74 . Może ktoś ogladł Compass Clermont 2001r w Międzyrzeczu .

Aby obejrzć przyczepę musiałbym pokonać 300 km a niestety nie ma nic dodatkowego po drodze do obejrzenia. Przyczepa stoi w Międzyrzeczu a telefon z ogłoszenia odbiera tata właściciela , i oczywiście on nic nie wie. Małżeństwo które użytkowało tą przyczepę obecnie przebywa w Niemczech . Rozmawiałem telefonicznie z miłą Panią (właścicielką) i ona również udzielała odpowiedzi ogólnikowych , " przyczepa ładna , fajna przyjemna" itd itp ale po dłuższej rozmowie wycisąłem z niej iż przyczepa ma jakieś uszkodzenie bakisty i listwa kedry przedsionka była dosilikonowywana , oczywiście było to przekazane w tonie "coś tam jest ale ja nic nie wiem , nie znam się , myśmy tak jeżdżili z przyczepą".

Poprosiłem o dodatkowe zdjęcia , dosłali ale niestety nie ma na nich uszkodzenia bakisty i dokładnego zdjęcia listwy do przedsionka . Wiem że przyczepa była już oglądana przez paru klijentów , przypuszczam iż była uszkodzona i dlatego się jeszcze nie sprzedała pomimo bardzo dobrej ceny . Nie chciał bym pświęcić dnia zrobić trzysta kilometrów i opłacić autostrady aby w ciągu paru sekund dowiedzieć się że przyczepa jest po "dzwonie", gdyby ktoś już oglądał przyczepę byłbym wdzięczny za informacje.

http://olx.pl/oferta...tml#7e7a25ef74. Może ktoś oglądał Compass Clermont 2001r w Międzyrzeczu .

Aby obejrzeć przyczepę musiałbym pokonać 300 km a niestety nie ma nic dodatkowego po drodze do obejrzenia. Przyczepa stoi w Międzyrzeczu a telefon z ogłoszenia odbiera tata właściciela , i oczywiście on nic nie wie. Małżeństwo które użytkowało tą przyczepę obecnie przebywa w Niemczech . Rozmawiałem telefonicznie z miłą Panią (właścicielką) i ona również udzielała odpowiedzi ogólnikowych , " przyczepa ładna , fajna przyjemna" itd. itp. ale po dłuższej rozmowie wycisnąłem z niej iż przyczepa ma jakieś uszkodzenie bakisty i listwa kedry przedsionka była dosilikonowana , oczywiście było to przekazane w tonie "coś tam jest ale ja nic nie wiem , nie znam się , myśmy tak jeździli z przyczepą".

Poprosiłem o dodatkowe zdjęcia , dosłali ale niestety nie ma na nich uszkodzenia bakisty i dokładnego zdjęcia listwy do przedsionka . Wiem że przyczepa była już oglądana przez paru klientów , przypuszczam iż była uszkodzona i dlatego się jeszcze nie sprzedała pomimo bardzo dobrej ceny . Nie chciał bym poświęcić dnia zrobić trzysta kilometrów i opłacić autostrady aby w ciągu paru sekund dowiedzieć się że przyczepa jest po "dzwonie", gdyby ktoś już oglądał przyczepę byłbym wdzięczny za informacje.

Edytowane przez Tomii (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Hej!

Na starcie już bym odpuścił, jak nie dosłali zdjęć uszkodzenia...

Jak Ci będzie bardzo zależało to w chwili wolnego (choć za 3 dni wyjeżdżam na urlop) mogę podjechać i obejrzeć .. mam 30 km.

Pozdro