Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie wyświetla się ok. Układ fajny. Jest gdzie zjeść dla 4 osób,nie trzeba składać łóżek,a czy warto kupić to trzeba z bliska zobaczyć,biorąc z grubsza rocznik i wyposażenie to raczej ok. Poproś o więcej szczegółowych zdjęć zewnętrznych i pytaj o ewentualne wcześniejsze naprawy.

Opublikowano

Tym bardziej, że sprzedający zachęca do kontaktu :)

Jak napisał swrx - ładny kawałek budki, ale zdjęć za mało (olx dopuszcza wstawienie tylko osiem zdjęć).

Opublikowano (edytowane)

układ bardzo fajny i dobrze wyposażona

nie widzę klimy ( w opisie jest)

sprawdź jak ma rzeczywistą masę własną (duża przyczepa, stosunkowo małe DMC)

Edytowane przez BartekM (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

klima jest zprawna z trumu pod lużkiem , jets dobrze wyposażona gościu ma ją od 2007 r od zeszłego roku stoi bez przeglądu do już jej nie używał lewa lampa poklejona prawa tylna porysowana pare małych wgnitek z lewej strony szyba ma dwie rysy . pare tam uszkodzeń ma ale jak na ten rocznik i wyposażenie to cena jest atrakcujna ale mam obawy i dlatego sie pytam was koledzy bo jestem zielony w kupnie przyczepy

Opublikowano (edytowane)

klima jest zprawna z trumu pod lużkiem , jets dobrze wyposażona gościu ma ją od 2007 r od zeszłego roku stoi bez przeglądu do już jej nie używał lewa lampa poklejona prawa tylna porysowana pare małych wgnitek z lewej strony szyba ma dwie rysy . pare tam uszkodzeń ma ale jak na ten rocznik i wyposażenie to cena jest atrakcujna ale mam obawy i dlatego sie pytam was koledzy bo jestem zielony w kupnie przyczepy

Po pierwsze to niech ci sprzedawca wyślę oryginały zdjęć na maila. Niech będą odpowiednio dobre i duże co już pomoże zweryfikować w jakiś sposób stan przyczepy.

Po drugie, jak będziesz zainteresowany to niech zrobi on przegląd.

Po trzecie poszukaj kogoś na forum kto mieszka niedaleko i mógłby dla Ciebie przyczepę obejrzeć.

Radzę sprawdzić stan tylnej ściany bo ma ona ograniczoną nośność. Nie powinno się na niej wozić więcej niż dwa rowery. Tu widać, że trzecia belka jest dołożona samodzielnie.

Edytowane przez jacek00 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Aaa no to zmienia postać rzeczy. Więc jeśli jesteś zielony i nie czujesz się na siłach ocenić stanu nawet na podstawie rad z forum czy listy do sprawdzenia co i jak to poszukaj z okolicy kogoś kto ci pomoże. Masz na forum wątek z osobami i nr telefonów

Opublikowano

przyczepa stoi na Śląsku, zadzwoń do Andrewa1, szykuj kasę na przegląd przed zakupem i proś o wolny termin :)

jak wszystko się zgra to będziesz wiedział co kupujesz.

Opublikowano

Aaa no to zmienia postać rzeczy. Więc jeśli jesteś zielony i nie czujesz się na siłach ocenić stanu nawet na podstawie rad z forum czy listy do sprawdzenia co i jak to poszukaj z okolicy kogoś kto ci pomoże. Masz na forum wątek z osobami i nr telefonów

Tak też się stało.

Byłem widziałem i ...................

Przyczepa po niezgorszym dzwonie. Fałda wyszła na dachu na wysokości drzwi, gdzie jest wstawka.

Nad drzwiami też wstawka, pod klapą serwisową też wstawka na jednym boku też wstawka, na

drugim boku , łączenie przodu z bokiem nie wyciągnięta fałda.

Nad resztą nie będę się pastwił, bo i po co, a można by jeszcze troszkę dopisać.

Środek, stolarka w podobnym stanie jak poszycie.

Tyle po takich wstępnych pobieżnych oględzinach, dokładniejsze prześwietlanie straciło sens.

NIE POLECAM !!!!! , zdecydowanie odradzam

Sprzedający bardzo sympatyczny rozstaliśmy się z nim w miłej atmosferze.

Mówił , że teraz przyjedzie kupujący z Warszawy.

Opublikowano

To tłumaczy ilość zdjęć wnętrza w stosunku do ilości zdjęć z zewnątrz (aż jedno zdjęcie).