krisio Posted June 12, 2015 (edited) Coś ta nasza Brać karawaningowa z Małopolski nie chce się za bardzo integrować... prawie żadnych spotkań forumowych w naszym regionie . Po prostu lipa a szkoda bo tereny mamy piękne, towarzystwo do wspólnych biesiad wspaniałe...Więc dajemy przykład i zapraszamy wszystkich chętnych na spotkanie przedwakacyjne do miejscowości:ZŁOckie koło Muszyny , na pole: Rumcajsówka http://rumcajsowka.pl/filmik podglądowy okolicy z lotu wronu , czy dronu: .Termin to od 26.06.2015 do.... kiedy kto będzie chciał .(Przyjechać można oczywiście wczesniej/później .)Mile widziane przyczepy, kampery, namioty. Można też wynająć cepkę na tym polu,można też wynając pokoje u Rumcajsa ( info własciciel pola)... Do wyboru do koloru.Można zabrać ze sobą zwierzaka. ( za którego odpowiada jego właściciel)Odbyło sie już tam pare spotkań relacje są na tym forum.Polecamy miejscówkę bo jest atrakcyjna turystycznie. http://www.promocja.muszyna.pl/ i relaksacyjnie ( cisza,spokój). No i ten właściciel...poprostu musicie go poznać Dodatkowe atrakcje typu konie do jazdy na tym polu lub w bliskiej okolicy , baraninka, quady, uzależnione od ilości chętnych.Lista chętnych:1- Krisio 2+22- ed i jola 23- mesert 14- ketrab 2+1?5- namiotowcy 26- Arturo43 2+17- Marek 2+28- stefan46 29- kriss24. 210- globens 2+1 11- Piotr82 2+2 12 zbyszekbianco 2Lista chętnych na baranka:krisio 2mesert 1Arturo43 2stefan46 2kriss24 2 ??globens 2 ?? piotr82 2 Marek 2+2 Edited June 25, 2015 by krisio (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Commander Posted June 12, 2015 Coś ta nasza Brać karawaningowa z Małopolski nie chce się za bardzo integrować... Oj znowu mi Krzysiu dokopałeś... Quote Share this post Link to post Share on other sites
krisio Posted June 12, 2015 Jacek, Ciebie nie miałem na mysli ( jak dobrze pójdzie to 19.06 się widzimy pamietasz ? ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
BOGDANKRAKOW Posted June 12, 2015 mnie tez dobiles :sciana: niestety nie dam rady Quote Share this post Link to post Share on other sites
krisio Posted June 12, 2015 mnie tez dobiles :sciana: niestety nie dam rady Bogdan.....postaraj się , bo ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
BOGDANKRAKOW Posted June 12, 2015 nie da rady przeciez wiesz ze ja mam co drugi wekkend wolny rozmawialismy o tym przy ostatnim spotkaniu nad grajcarkiem Quote Share this post Link to post Share on other sites
krisio Posted June 12, 2015 Nieeee pamiętam nic Quote Share this post Link to post Share on other sites
ed Posted June 12, 2015 Jesteśmy chętni ed i jola Quote Share this post Link to post Share on other sites
krisio Posted June 12, 2015 Jesteśmy chętni ed i jola Suuper! Czyli będą śpiewy i przy . Jest dobrze. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ketrab Posted June 12, 2015 Będziemy mieć na uwadze, bo chęci mamy. Natomiast co, jak, kiedy, oraz w jakim ostatecznie składzie, to najbliższy czas pokaże. Jeszcze proszę nas nie dopisywać by nie zapeszać. O 19tym pamiętam. A Wszystkim tym, których jeszcze u Adasia nie było - również gorąco polecam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
BOGDANKRAKOW Posted June 12, 2015 19? czy ja o czyms nie wiem? Quote Share this post Link to post Share on other sites
krisio Posted June 12, 2015 19? czy ja o czyms nie wiem? ups....znaczy jeszcze nie wiesz, ale juz prawie wiesz:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
ketrab Posted June 12, 2015 (edited) Info poszło Edited June 12, 2015 by ketrab (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
mesert Posted June 12, 2015 Jak Ed jedzie to ja też, wpisz tam wuja na listę Quote Share this post Link to post Share on other sites
krisio Posted June 12, 2015 Jak Ed jedzie to ja też, wpisz tam wuja na listę Czyli jednak nie ustrzelili Cię ze śrutówki ostatnio... . To teraz załatwię Ci że Adaś przewiezie Cię quadem na Jaworzyne , albo po lesie Quote Share this post Link to post Share on other sites