EVO Posted March 12, 2015 Witam Postanowiłem uruchomic resztę instalacji w mojej przyczepie, sprawdzić co działa, co trzeba jeszcze poprawić, no i wyszło że potrzebuje trochę badziewia kupić. 1 Uszczelka do drzwi ( po obwodzie) 2 Uszczelka do drzwi (pomiędzy górą a dołem) 3 Bateria do zlewu 4 Wkładkę do zamka drzwi Ma ktoś jakis linki do angielskich sprzedawców? Będe bardzow dzięczny. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zbyszek Posted December 16, 2015 odgrzeję temat. Macie jakiś namiary na handlujacych częściami z rozbiórki do angielek. Mówi się ze są, ale gdzie oni są. Sam potrzebuję kilka drobiazgów, ale i "grubsze" rzeczy też (np brodzik do łazienki). Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lipa Posted August 25, 2017 Witam ,wiecie może gdzie mogę kupić uszczelkę do drzwi w przyczepie angielskiej ?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dominikzlot Posted July 25, 2018 witam odgrzeje temat odnośnie uszczelek drzwi do angielki oraz szukam szyby czołowej stałej do angielki Quote Share this post Link to post Share on other sites