malwa89 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 hej, mam problem techniczny ze swoim ogrzewaniem i nie wiem czy wystarczy mi pomoc złotej rączki czy potrzebny jakis serwis. objawy były takie, że jak ją kupowaliśmy w okresie "zimowym" ale niby ciepłym to ogrzewanie załapało ale po dłuzszej chwili już grzać nie chciało, nie wiem czy to wina, że w układzie może/mogła być woda, uciekający gaz, czy jeszcze coś innego? w sylwestra to ostatecznie włączyliśmy farelke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejo19 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Zobacz czy masz drożny komin bo ogrzewanie najpierw ruszy a potem się wyłaczy awaryjnie od tego zacznij [JA TAK MIAŁEM] Zapomniałem także dodać że jeśli jest mało gazu w butli zimą może być problem ogrzej butlę w domu i sprawdż . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malwa89 Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 wiem, ze z butla w zimie to zazwyczaj jest problem. Mam nadzieje, że jeszcze ktoś coś podrzuci, co ewentualnie sprawdzić jsk to nie pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Warto sprawdzić też dysze, zawór regulacji czyli to pokrętło do regulacji temperatury , bo u mnie kiedyś po prostu nie odbijało (zostawało wciśnięte) i piec nie grzał tylko palił się płomyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malwa89 Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 o to też na to spojrze, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Jeszcze do sprawdzenia termopara, też ważna rzecz w prawidłowym działaniu ogrzewania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malwa89 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Moi mili koledzy, a gdzie znajde te rzeczy o ktorych puszecie, jak je sprawdzic sanenu? Pokretlo od regulacji wiem gdzie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosek Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Możesz poszukać w innych postach . Są tam zdjęcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 A jaki masz piec w przyczepce, chodzi o model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malwa89 Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 moje ogrzewnie samo sie naprawiło bez grzebania mam nadzieje, że na długo ogrzewanie - trum(n)a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi