kit Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Witam Dziś otrzymałem informacje że jest możliwość by na Zlocie pojawiła się dobrze Nam znana firma AllCamp http://www.allcamp.pl/więc byłaby możliwość dokonania fajnych zakupów Jeśli są osoby zainteresowane lub mają jakieś pytania to zapraszamy do dyskusji konkretne odpowiedzi udzieli Nam Szantymen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szantymen Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Chętnie skorzystamy z zaproszenia, zawsze wyjazdy z wami są miłą odskocznią od codzienności. Praca ale troszkę inna. Poza tym sama miejscowość jest urokliwa i may do niej sentyment. Oprócz towaru możemy przeprowadzić drobne serwisy, ewentualnie przeglądy instalacji gazowych. Niestety nie mamy uprawnień niemieckich i nie wystawiamy potwierdzeń z normą G-607. A przyklejanie polskich naklejek nic nie daje na terenie UE Jeśli są pytania piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 To dobrze, że znowu się pojawisz, zawsze coś się uzupełni, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiaczek Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Też chętnie was zobaczę. Mam niewielki problem ze spłuczką do toalety . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepciak Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) Mam niewielki problem ze spłuczką do toalety . Wpierw trzeba do niej narobić aby mieć co spłukać. Przy odrobinie piwa pchniemy temat do przodu. Edytowane 8 Marca 2015 przez Lepciak (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szantymen Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Też chętnie was zobaczę. Mam niewielki problem ze spłuczką do toalety . Nie wiem jaki problem jest , ale na pewno coś poradzimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balthur Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Weźcie ze sobą blokady otwartych drzwi, bo się złamała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b.b tulipan Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Weźcie ze sobą blokady otwartych drzwi, bo się złamała Jasiu, po co Tobie blokada? zawsze powtarzałeś że drzwi u Ciebie stoją otwarte dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balthur Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Boguś,ale to właśnie chodzi o blokadę otwartych drzwi, żeby wiatr nie zamykał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szantymen Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Blokady mamy na stałe w sklepie i weźmiemy. Teraz szykujemy się do targów w Poznaniu , ale w połowie kwietnia będziemy zbierać zamówienia na zlot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi