ipy Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Witam. Czy ktoś oglądał może Niewiadówkę, która od dłuższego czasu pojawia się w ogłoszeniach na OLX: http://olx.pl/oferta/przyczepa-kempingowa-niewiadow-n126-z-ogrzewaniem-CID5-ID8UJDz.html#d8a9460e1b Będę wdzięczny za wszelkie spostrzeżenia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejo19 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Wyglądem mie powala ,okno tylne z pleksi poskręcane do desek od środka boazeria pcv na suficie kolory mebli jak z bajki brak zlewu .Lepiej zobacz na forum niewiadówek jak wyglądają nki po remoncie , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ipy Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Dziwne okna z przodu i tyłu zauważyłem, a kolorystyka wnętrza nie ma dla mnie znaczenia, jako że przyczepę chcę w środku przebudować. Interesują mnie spostrzeżenia osób które widziały przyczepę osobiście- odnośnie stanu laminatu, ramy, zawieszenia, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Dlaczego dziwne okno? A jak sobie wyobrażacie podawanie klientowi zapiekanek przez okno standardowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 (edytowane) Przepraszam pomyłka! Przyrzjałem się bardziej wnętrzu i nie chodzi o zapiekanki tylko o kiełbasę z grilla! Edytowane 27 Lutego 2015 przez Robak70 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof57 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Patrząc na skalę przeróbek w tej przyczepie trzeba ją zważyć i wynik porównać z danymi w DR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr05 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Jesli chcesz przerabiac srodek to poszukaj tanszej do remontu z całymi szybami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zundapp600 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Do takich przeróbek jak chcesz robić , czyli przebudowa wnętrza - szukaj przyczepy do remontu . Zupełnie inne pieniądze i dowolność modyfikacji . Nie wiem co Ci się w tej przyczepie podoba ? Rama w tych modelach jest prawie niezniszczalna , ocynk , hamulec najazdowy Co do stanu skorupy ............... Osobiście nie kupiłbym lakierowanej ! Żelkot to żelkot . Trwały , łatwy do utrzymania w czystości Widziałem wiele lakierowanych niewiadówek , uwierz mi że do perfekcji brakowało im bardzo dużo . Zrobisz jak uważasz Kupując niewiadówkę to właśnie szyby i skorupa wymagają poświęcenia najwięcej uwagi . Wszystko inne da się zrobić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ipy Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Dlaczego lakierowane Niewiadówki są gorsze od nielakierowanych? Myślałem, że to raczej plus- forma dodatkowej ochrony laminatu- w wielu przyczepach widoczne są "pajączki", które taki lakier skutecznie wypełnia... W mojej modyfikacji tył przyczepy (na lewo od drzwi) ma mieścić łazienkę- więc nieruchome okno (dodatkowo wyklejone matową folią) jest jak najbardziej OK. A przednie tak czy inaczej zmienię, jako że chcę mieć o podwójnej szybie, dla lepszej izolacji cieplnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro23 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Dlaczego lakierowane Niewiadówki są gorsze od nielakierowanych? Myślałem, że to raczej plus- forma dodatkowej ochrony laminatu- w wielu przyczepach widoczne są "pajączki", które taki lakier skutecznie wypełnia... Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie...... Wiesz co jest pod lakierem? Jak już pisano za te peniądze możesz kupić oryginalną Niewidkę i zrobić z nią co zechcesz.............. Ale decyzja należy do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Jak dla mnie, to masz taki kawał do jazdy, że w tej kwocie to chyba bez sensu.... to nie jest buda za 10 czy 20 tys, żeby jeździć za nią po Polsce. W swojej okolicy na pewno znajdziesz cos do remontu i zrobisz sobie ją po swojemu. Ale jeśli się zapierasz zadnimi łapami, że ma być TA to mogę ją jutro dla Ciebie obejrzeć, choć bez wielkiego entuzjazmu, bo nie wzbudza mojego zachwytu. Raczej odwrotnie ale to kwestia gustu. Postaram się być bezstronny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griswold Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Ipy,to jest juz i tak lepsze od tej samorobki,ktora ogladalem wczesniej na linku jaki podales,chyba przyznasz racje,ze tamto cos to byla totalna porazka.Chcialbym Ciebie uczulis,na co masz zwracac uwage; okna-dobrze zeby byly oryginalne dla danego typu,co gwarantowac bedzie ich szczelnosc i funkcjonalnosc,bo nic tak nie niszczy przyczepy jak wilgoc.Tutaj za sprawa tego,ze jest to Niewiadow,to i tak masz polowe klopotow z glowy,bo to jest lita skorupa i oprocz okien,szyberdach i drzwi to nie ma wiecej miejsc,gdzie mogloby zaciekac.Wnetrze nieciekawe,ale jak chcesz poddac gruntownej przebudowie-dostosowac do wlasnych potrzeb,to raczej rozejrzyj sie za taka do remontu wnetrza-bedzie taniej i zabudujesz ja tak jak chcesz.Chce tobie dobrze doradzic,bo jestem exBydgoszczaninem,a jesli szukasz jakiegos wzorca do inspiracji,to w Bydgoszczy mieszka moja siostra,ktora ma przyczepe i moglbys conieco podpatrzec.jak chcesz sie skontaktowac z nimi to ich nick na forum to "miedzyniaki" Na pewno kupisz taka do remontu taniej gdzies w poblizu ,a pieniadze jakie bys stracil jadac po ta tak daleko,to mozesz przeznaczyc na zakup materialow do remontu albo i kupic przedsionek,bo w przypadku N126 to niemal wyposazenie obowiazkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--==SZULER==-- Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Okropieństwo ta Niewiadówka. Rama okna wewnątrz wygląda jak by ktoś siekierą rąbał i te kolory Za takie same pieniądze oglądałem podobną przyczepę w Bieruniu. Była z przedsionkiem i ori wnętrzem. Szybko się sprzedała ale poszukać warto. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 No i ten grzejnik, stykający się z rozłożonym łóżkiem Szczyt bezpieczeństwa p.poż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro23 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 http://otomoto.pl/niewiadow-126-n-T4832963.html Wolałbym coś takiego.... W końcu i tak do remontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi