filu Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Witam, poszukuję kogos z okolicy krakowa do sklejenia i pomalowania schowka na butlę gazową w przyczepie burstner holiday. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketrab Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Napisz do Commandera na Priv. Jestem przekonany że coś powinien w tym temacie wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Albo spakuj i wyślij do firmy która reklamuje się na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filu Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Witaj ketrab, a mozesz mi dac jakis namiar na tego Commandera?, przyznam ze jestem tu nowy i nie wiem o co tu chodzi jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketrab Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 http://forum.karawaning.pl/user/12392-commander/ generalnie na górze strony masz właśnie np okno UŻYTKOWNICY - i tam możesz sobie odnaleźć kogo trzeba i napisać do niego wiadomość na priv. np. Wiem że ma jakiegoś zdolnego gościa od plastików i tworzyw wszelakich bo kiedyś wspominał. Lepiej byś te informacje uzyskał od źródła bo jeszcze coś namieszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Commander Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Helou. Witam i czuwam... Poszło na PW. To ta kopertau góry pewnie z czerwoną jedynką obecnie . Pozdrawiam. Aleś mnie Bartuś zareklamował ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozin Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Ja z Gazirkiem kleiłem całą bakistę w Hobby włóknem szklanym i żywicom epoksydową Irek to później malował wyszło całkiem zgrabnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi