BIGL Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Słyszałem żę są takowe ale nie wiem jak wyglądają, szukałem zdjęć w internecie lecz bez rezultatów. Mam 4 osobową rodzinke i myślę z czasem w coś takiego zainwestować . Jakby ktoś miał zdjęcie tego ustrojstwa to byłbym bardzo wdzięczny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr J Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 BIGL, Mówisz i masz : http://www.fanklub-niewiadowek.yoyo.pl/niewiadowki/ciekawostki_niewiadowek.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIGL Posted March 3, 2008 Author Share Posted March 3, 2008 Wielkie dzięki . Widzę że to raczej delikatna konstrukcja i raczej mi się nie nada , z czsem trzeba będzie pomyśleć o piętrowym łużku dla dzieci . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr J Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 również na fanklubowej stronie jest pokazane piętrowe łóżko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIGL Posted March 3, 2008 Author Share Posted March 3, 2008 Tak, widziałem. .Najbardziej mi się podoba to z zasłonkami i chyba na takie bym się zdecydował, tylko wtedy zlew i kuchenka . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Wielkie dzięki . Widzę że to raczej delikatna konstrukcja i raczej mi się nie nada Wiesz w instrukcja pisze o 50 kg i można kopić koszt coś koło 400zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 albo oniżyć łóżko które masz teraz ( bądz jedynkę po lewej stronie , bądz dwójke po prawej stronie i) i zrobic stelaż i drugie łózko nad nim ..jest taka wersja nowej Adrii Action 361 PH+ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Ja mam taki oryginalny (1977) "hamak" ale jak gdzieś wcześniej pisałem to są dwa drążki z rozciągniętym materiałem (chyba nawet od przedsionka). Może spać na nim raczej tylko małe dziecko, tak do 20 kg bo drążki się uginają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 ja uważam ze hamak w tym wydaniu to duża pomyłka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elaola Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 A ja już też gdzieś pisałam,że widziałam taki hamak .Nie wiem jak był umocowany w przyczepie,ale były to oryginalne nosze lekarskie,takie jakie kiedyś były w każdej karetce pogotowia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIGL Posted March 3, 2008 Author Share Posted March 3, 2008 ja uważam ze hamak w tym wydaniu to duża pomyłka... Tak, zgadzam się, hamak raczej odpada - myślałem że to jest troche lepiej rozwiązane, a jeszcze ta cena . Po sezonie będę myślał o łóżkach dla dzieci, najprawdopodobniej w miejscu tego pojedynczego. Zobaczymy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
funiek123 Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 Ja miałem niewiadów z hamakiem i rzeczywiście konstrukcja nie wygląda solidnie , ale wytrzymuje 50 kg. sprawdzone nigdy się nie zarwało. Dwie rury aluminiowe wyginają się jak sprężyny ale nie odkształcają. Moge polecić bo osobiście sprawdzałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 Ja miałem niewiadów z hamakiem i rzeczywiście konstrukcja nie wygląda solidnie , ale wytrzymuje 50 kg. sprawdzone nigdy się nie zarwało. Dwie rury aluminiowe wyginają się jak sprężyny ale nie odkształcają. Moge polecić bo osobiście sprawdzałem. to kolega leciutki dećko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
funiek123 Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 Teraz 90 od kąd nie pale. Syn testował Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Teraz 90 od kąd nie pale. Syn testował a to przepraszam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts