damian7712 Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 powiedzcie gdzie mogę kupić okna do niewiadowki tylna i przedna ????????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomii Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Powiedz skąd jesteś - przynajmniej województwo - no chyba że przez Internet chcesz kupić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ed Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 www.przyczepytam.com.pl - sklep internetowy jesienią widziałem, były. Sklep ten jest w Katowicach wiem że wysyłają Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabulon Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Casami widuję niewiadki na szrotach. Może tam byś popytał. Zobaczę jutro bo mam wrażenie, że widziałem kiedyś jak przejeżdżałem stojącą Niewiadówkę, ale nie wiem czy na części czy tylko w całości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Casami widuję niewiadki na szrotach. Może tam byś popytał. Zobaczę jutro bo mam wrażenie, że widziałem kiedyś jak przejeżdżałem stojącą Niewiadówkę, ale nie wiem czy na części czy tylko w całości. do czego to juz doszło żeby plastik ludzie na złom wyrzucali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Casami widuję niewiadki na szrotach To jak możesz od razu namiar wklejaj na PW lub na forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Casami widuję niewiadki na szrotach To jak możesz od razu namiar wklejaj na PW lub na forum ja załatwiam lawete i Marek jedziemy po te cudo ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł 66 Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 W serwisie fabrycznym masz wszystko i ile chcesz GPS - Niewiadów K/ Ujazdu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 W serwisie fabrycznym masz wszystko i ile chcesz GPS - Niewiadów K/ Ujazdu ale o co chodzi... ...????????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabulon Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Casami widuję niewiadki na szrotach To jak możesz od razu namiar wklejaj na PW lub na forum Byłem na tym shrocie, ale niestety facet sprzega tylko w całości za 1700 zeta. Może kogoś zainteresuje. Nie oglądałem jej dokładnie bo nie byłem zainteresowany, ale jak coś to podjadę i popytam, na plus dla niej - ma hamulec najazdowy, jest zarejestrowana i chyba ubezpieczona, tak więc Niewiadka gotowa do jazdy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Marek to mysl z najazdem to juz jest cos... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr J Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 damian7712, zerknij : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=325541844 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts