janusz53 Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 kupiłem namiot do przyczepki który jest za duży czy można coś z tym zrobić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maras Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Witam Cię janusz53, najprościej jest zwrócić do sprzedawcy .Przedsionki szyte są na wymiar przyczepy . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomii Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Janusz o ile za duży masz ten przedsionek. Nie możesz go zwrócić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janusz53 Posted March 2, 2008 Author Share Posted March 2, 2008 zwrócić nie mogę.za duży jest o 50cm.oczekuje propozycji jak technicznie rozwiązać problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomii Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 oczekuje propozycji jak technicznie rozwiązać problem. Janusz dajesz za mało danych wejściowych . Nie wiemy nic jaki to przedsionek. Po czym stwierdzasz że za duży o 50 cm - tzn. jak to zmierzyłeś? 50 cm na stronie? Masz gumki czy drabinki? Jakiej firmy jest przedsionek? Co ze stelażem - czy też jest za duży? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janusz53 Posted March 3, 2008 Author Share Posted March 3, 2008 przyczepka ma obwód mierząc od ziemi do ziemi 730cm natomiast przedsionek ma 780cm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 A fartuchy jaka długość . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janusz53 Posted March 3, 2008 Author Share Posted March 3, 2008 40 cm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomii Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Janusz "słów na wiatr" nie rzucasz . Czy w tych 780 cm wliczasz fartuchy? Pytałem czy masz gumki czy drabinki? Czy rozkładałeś już ten przedsionek przy przyczepie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janusz53 Posted March 3, 2008 Author Share Posted March 3, 2008 dziękuje ci za chęć pomocy! odezwę się kiedy rozłożę przedsionek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomii Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Janusz rozłóż to w piękny słoneczny dzień, pokombinuj, pomyśl. Zrób zdjęcia i pokaż na forum. Koledzy na pewno coś doradzą. Wiem że np. jacek l ma za duży przedsionek a daje rade go rozkładać Tak teoretycznie to możemy se gdybać i wymyślać a w końcu okaże się że problem nie istnieje . Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 janusz53 uzupełnij profil bo może ktoś podjechać i ci po prostu pomóc i na miejscu doradzić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts