100pa Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 W Poznaniu wieje bardzo silnie .W centrum na Kochanowskiego wywaliło drzewo.Leje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr J Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 W Warszawie póki co bezwietrznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Th0rn Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 jak w poznaniu juz wieje...to u nas bedzie lada chwila....w morde musze auto przestac spod balkonow bo zara doniczki beda leciec pewnie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr J Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 zaczyna i W-wie wiaterek wiać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabulon Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 A w Krakowie cuda się działy. Zerwało mi reklamę ze ściany tzn konstrukcja wytrzymała tylko 1 strona z pleksi pękła i ją wywiało, jakieś kawałki obróbek blacharskich leżały koło samochodu, dobrze, że na niego nie spadły. A zresztą co tam samochód, zabić kogoś mogło, dobrze, że nikt nie szedł. Obok jest budowa i tam było najgorzej. Zwaliło się ogrodzenie i przwróciło się na kilka samochodów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotek52 Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 W Częstochowie narazie spokój. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomii Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 A zresztą co tam samochód ... przyczepa ważniejsza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek16243 Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 We wrocławiu powoli chyba coś się zaczyna... Chociaz cały dzień wietrznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szary11 Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 W Białymstoku deszczowo i wietrznie. Ale narazie nic w nadmiarze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomekk Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Witam ! Wieje (ale to na pewno nie orkan), oraz zacina deszczem. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
100pa Posted March 1, 2008 Author Share Posted March 1, 2008 No i poleciało drzewo na Dąbrowskiego , ale teraz daje . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 śląsk( Rybnik- Żory) wiele od ranka, momentami grad bardzo mocny z bardzo silnymi powiewami wiatru( szumi miedzy blokami jakby sie turbina w silniku hemi załączyła... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabulon Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 ... przyczepa ważniejsza Fakt, jak pojechałem dzisiaj do teściów gdzie stoi moja przyczepa to najpierw poleciałem zobaczyć, czy jeszcze mam przyczepę. Ale stoi sobie spokojnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek l Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 E, lipa z tym orkanem, to chyba w TVN jakis orkan tylko był, wieksze zniszczenia ( niestety ) to ostatnia burza zrobiła co to była tydzień temu. ( jak to w lutym ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwy45 Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 w Łodzi na razie spokojnie z wieczora zaczeło trochę wiać ale nie zamocno a teraz cisza no i dobrze bo też się martwiłem o przyczepę stoi u znajomych w miejscu gdzie wieje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts