Serek Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 jak w temacie , okazało sie że z kolega forumowych jedrek 101 przekazał mi info , że stuknie mi juz 1000 -czny pościk z czego bardzo się cieszę... aby go przypieczętować napisałem... chwaląc sie nim...hehehe pozdrawiam wszystkich [/b] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabulon Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Ooo No to gratulacje A klawiatura to wytrzymała ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek l Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedrek101 Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 no to takiej okazji nie można przepuścić ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr J Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Serek, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomii Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Dobra serek do tysiaka dobiłeś to teraz ban będzie żebyś z remontem zdążył do zlotu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabulon Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Dobra serek do tysiaka dobiłeś to teraz ban będzie żebyś z remontem zdążył do zlotu No i co ? Nawet jednego skromnego ostrzeżenia nie dostał, żeby go zmobilizować. Dalej będzie glądził po próżnicy zamiasto do roboty się brać Jeszcze nadomiar złego jakąś chorobę sobie wymyślił Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomii Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Jeszcze nadomiar złego jakąś chorobę sobie wymyślił I po Castoramach jeździ zamiast się w łóżku kurować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted February 26, 2008 Author Share Posted February 26, 2008 Jeszcze nadomiar złego jakąś chorobę sobie wymyślił I po Castoramach jeździ zamiast się w łóżku kurować drodzy koledzy w cast..byłem własnie w celach rozpoznawczych względem kupna wykładziny na ściany i sufitek do niewiadki a za gratulacje bardzo dziekuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomii Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 drodzy koledzy w cast..byłem własnie w celach rozpoznawczych względem kupna wykładziny na ściany i sufitek do niewiadki Serek mówiłem że sprawozdania mają być . No wątek już założyłeś to teraz tam pisz jaką wykładzinę chcesz kupić i po wiela z metra - tylko bez sztucznego kręcenia "licznika" mi tam bo jak posty będą mało treściwe to wiertarkę wezmę i cofnę Ci ten licznik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 To kiedy nastepny tysiac?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maras Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Serek, tysiąc postów to Ty gaduła jesteś mimo to gratuluje A teraz na poważnie wracaj do zdrowia i szybciutko do Niewiadki zasuwaj a w przerwach fotki wysyłaj z postępów przy remoncie. J pamiętaj od teraz jeden post to minimum 1 zdjęcie bo wiertarka już przygotowana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted February 26, 2008 Author Share Posted February 26, 2008 oj a wy to mnie umiecie mobilizowac.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted February 26, 2008 Author Share Posted February 26, 2008 To kiedy nastepny tysiac?? przypuszczalnie z wyliczeń rachunku wynika że za rok o tej porze sese Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts